Monday, April 25, 2011

sesumpah bertukar rupa.


assalamualaikum.

lepas asar ni mcm mengantuk pulak.
tidur pun tak elok kan.
jadi, sy menulis :)

korang sume dah beli mag dara.com edisi Mei?
kali ni mmg teballl.
harge pun tebal sket la. hehe.
tapi takpe, banyak info2 yg best dlm ni.
tak rugi membeliii. wink.

n sbb sy pun ade di dalamnye. hee.
*ces. tak straight forward. uhuks.



bersama geng kuantanku, nadrah :)
seronok dapat shoot mag bile kawan dari kecil ade skali.
n shoot time tuh dekat kuala selangor, sgt jauh.
i guess kalau takde nad, rase cam janggal jugak la. uhu.
seperti biase, kalau nak cam sy, sy yg rendah2 tuuu ;p

yg kat bawah ni, utk tutorial tudung.
tp macam pelik sbb muke sy lain2 for every gaya tudung.
huaaa. kenape ye?
adekah sy seperti sesumpah yg boleh bertukar2 rupa?
*ok sesumpah bertukar warna.
tssk.

kalau tgk pic kat atas ni,
gambar besar for lilitan seri asmara tu rasa macam org lain dah.
xde features muke sy dah pun.
muke sy sebulat bulan dan tersangat mudaa.
housemates mati2 igt tuh org lain.
incik jantung hati ckp, mcm budak form 2.
uhuks.
tak mengapalah, mungkin sbb gaya tudung itu nampak
effect mcm tu kot.
lagipun, pengalaman org kata.
ahah.

sy rasa gambar yg bernombor 2 tu nampak lebih mcm sy.
kot.
ces. suke2 nak judge.
tapi takpe lah, sy tak judge org lain.
sy judge diri sendiri je punn. ;p
besides, gamba tu menampakkan gigi depan sy yg besaar.
so, lebih nampak diri sy. aha.
ikut korang lah nak panggil rabbit ke ape kan.
sy bersyukur :)

mm. gambar2 yang korang nampak lawa tu semuanya hasil makeup aja.

konon perasan lawa la tu. uhh.



tp sebenarnya.. sy pun nerd.
spek itu mmg spek yg ade power okay.
sy lebih selesa pakai spek yg besar sbb rasa luasss.
eheh.

ok lah.
jom kita perbanyakkan amal ibadat.
moga2 doa kita akan dimakbulkan olehNya.
huaaaaaaa. teringat final je, jari terus seram sejuk.
so i guess, i'll stop here.
nak sembahyang n masak for dinner.
lauk hari ni : udang masak tumis, tempe (jgn gelak, ni favourite tahuu), n sayur tumis.
then kite studyy :)

till then,
take care guys!

29 comments:

  1. lawanya fatin suhana ni! eh kite pon ada spek macam awak jugak. kita panggil dia spek bedah. hikhik.

    ReplyDelete
  2. kamu sememangnye comel la...:)dh ternyata...love to see u...nice knowing u...

    ReplyDelete
  3. akak ni skola panglima jugak ke?

    ReplyDelete
  4. hye fatin suhana..
    aah muka kamu agk lain lorh tiap2 style yg kamu gayakan tu.. tp tak pe.
    semua tu effect makeup je kan.
    yg asal ttap cantik. hee.
    eh, btw saya pun ada lam dara.com gak
    tp bkn model lah kt page 12 gaya tdung pilihan editor. hee.. saje gitawu.. ;)

    ReplyDelete
  5. nanti fatin ajar ye cara pakai tdg cmtuh ;)

    ReplyDelete
  6. nmpk cam rabbit la che wan..tambah ngan riben atas kepala..comel..

    ReplyDelete
  7. meme tebal la pm..terkejut bile byr egt cashier silap bg baki..huhuhhu

    ReplyDelete
  8. suka akak tgk muka fatin ni, boleh buat menantu malangnya anak akak baru 2 thn hehehe

    ReplyDelete
  9. seyes sis..muke nampak beza sgt kot.neway, suke tengop sis without makeup tebal..lg cantek!honest taw... ;)

    ReplyDelete
  10. saya dah baca dara.com...
    banyak beno muka Fatin Suhana, mujur ade gak terselit satu gmbar saya..hehe.. cuba cari :D

    ReplyDelete
  11. haha~ nerd eh? makin pemes la atin ni~ suke tengok kamu dalam safiyya ritu~:)

    ReplyDelete
  12. suke tgk ur face in black n white...nice...

    ReplyDelete
  13. comeynye pakai spec beso tuh!
    hehe.
    just one word, GORGEOUS!! ;)

    ReplyDelete
  14. spek tuh.....suke..!!
    heheee......:))

    ReplyDelete
  15. wow gorgeous!i loike ur style =D
    nnti ajar eyka cara nk pkai tau.hehe ^^

    ReplyDelete
  16. kak atin !
    tadi kita g pwtc. nd cari mag dara
    selak2, nmpak pic akk. mmg nmpak muda sgt.
    baby face gituu !
    kita pun keliru.biar btul ni kak atin. comelll laaaa :)ishh geram .

    ReplyDelete
  17. akak cntik,,len pon ttp cntik..=)

    ReplyDelete
  18. ahah.. tuh lah kann..
    nampak cam org lain! mule2 emosi, pastu gelak je lah. what else can i do ;p
    btw, thanks yea korangg :)

    ouh anis adila! patutlah name awk sgt familiar! hehe. dah tgk. dah tgk. dan sedang tgk ;p

    ReplyDelete
  19. fatin sangat cute....sye beli tau edisi mei nie...suke tengok fatin...hee...(^_^)

    ReplyDelete
  20. nice pic..cantik sgt fatin dalam dara.com..

    ReplyDelete
  21. Awk nie cantik, comel n photogenic..sweet sgt2..sy suke stlye2 shawl awk nie..(^_^)

    ReplyDelete
  22. so chumell...ada mag dara ue and suka dengan setiap syle tudung kt ctu..=)

    ReplyDelete