Thursday, April 14, 2011

thank you Allah :)

assalamualaikum.

alhamdulillah. hari ni sgt gembira. sujud syukur padaNya.
one of my dreams almost come true. soon :)
bidang pengacaraan merupakan satu impian yg benar2 sy ingin ceburi.
bagi yang betul2 mengenali sy,
sy merupakan seorang yg sgt ikut plan.
kire yg jenis ada planner dan buat plan sebelum buat kerja.
jadi, menceburi bidang ini adalah selepas sy habis degree.
or at least, semasa practical.
tp. rezeki itu datang hanya sekali.
dan iya. i'm so happy.
it's for tv9 tapi masih lagi tak rasmi.
nantilah. kalau dah betul2 punye..
confirm panjang lebaaar sy crite kat blog ni. :)
a new program.
a new host.
*ceh. ;p


alhamdulillah.

ok fine, nak siapkan assignment culture dulu.
kang mengamuk ninie tak siapkan group assignment ni.
huu.
take care guys!

42 comments:

  1. wow! tak saba nak tnggu kak fatin muncul..hehe
    btw, gud luck kak.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak fatinsuhana :)
    mmg ade pakej.coz nk mengacara kene ade ilmu and look jugak so org tertarik nk tengok :)
    tahniah kakak :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. thank you awak2 sumeee :)

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh :)
    tak sabar nak tgk kalau btul dah tiba masa jgn lupa hebahkan ya :)

    ReplyDelete
  5. congratz dear!
    nothing is impossible in this life
    with dreams and efforts ethg is possible..
    you go girl!! all the best..~:)

    ReplyDelete
  6. congrats dear faten! buat yg tehabis baik yaw! ;)

    ReplyDelete
  7. wahhh.. tahniah fatin! i'm proud of u..! caiyokk org kuantann..! hiii.. :D

    ReplyDelete
  8. alahai comelnye fatin nih!
    alhamdulillah rezeki makin murah..
    excited nk tgk fatin!

    ReplyDelete
  9. dear. i hope rancangan tu ade kat youtube or mane2. sgt berharap dpt tgk fatinnnn! hehe. congrats fatin ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah!!!!hoyeah22..lps nie tgk tv9 jew la...xlaku da astro...hhahahahahah..best2..sronok jgk rsew...hehehehe..

    ReplyDelete
  11. Congratulations classmate... Hoping for the best. :)

    ReplyDelete
  12. congrt fatin..see..i told u..so happy dear

    ReplyDelete
  13. pewiittt
    tahniah..!!
    teringin juga nk jadi pengacara sebenrnya
    hehee

    ReplyDelete
  14. tahniah kak...we all support you

    ReplyDelete
  15. thanks tau! ya Allah.. i'm blessed to have people like u guys.. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  16. congrats fatin!
    da famous nnti jgn lupa kawan2 ye. ;)

    ReplyDelete
  17. congrats fatin! last week adakah fatin yg jadi model dlm safiyya tv9 tu? u look so beautiful! at first ingatkan norjuma habib :)

    ReplyDelete
  18. tahniah fatin...suka3...hope dpt jd pengacara terbaik..yer...

    im new follower of u

    ReplyDelete
  19. haish...bertuah sangat la...
    tak sabar nak tengok..
    nanti kalau dah sure...pls inform kat semua2 kiteorg ni..
    hehhe

    ReplyDelete
  20. CONGRATS AND GGODLUCK.I DREAM OF IT TOO :D

    ReplyDelete
  21. congrats fatin.evrythings goes well for u.jgn lupa share yer (:

    ReplyDelete
  22. Muke cm plak Passaic pa.

    ReplyDelete