Monday, April 4, 2011

begini.

assalamualaikum.


sy banyak kekurangan.
sy selalu emosi.
sy tak appreciate apa yg ada di sekeliling sy.
sy kuat menangis.
sy drama.
sy selalu depressed.
sy sakit.
kalau sempurna itu rate nya 10,
sy adalah 0.1.

sy tak layak untuk sesiapa.

24 comments:

  1. everyone has this kind of moment..and the most important thing is to be strong..everyone's perfect in their own way..

    ReplyDelete
  2. setiap org ade kelebihan masing2...jgn sedih2..chill k :))

    ReplyDelete
  3. xsemua bagus..xsemua hebat..xsemua yakin dengan diri..nak jadi yang terbaik tok semua orang mmg susah..better jadi diri sendiri..kelemahan kita boley perbaiki..tanpa kelemahan mungkin semua orang akan ada pangkat phd 2..jadilah yakin pd diri seperti yakinnye u bergambar pada kamera(like every pic u;) )..ok dear..chill..

    ReplyDelete
  4. u ade byk kelebihan =)
    percaya dgn itu ye !
    smile Fatin =))

    ReplyDelete
  5. fatin, jangan muram sangat tau...menangis lah dengan puas kalau mahu. Lepaskan segalan amarah, kecewa, tu semua k? Kemudian, esok pagi boleh senyum dengan penuh keceriaan...Hopefully tips ni dapat membantu...

    ReplyDelete
  6. che wan fatin suhana ! 1st, sila istighfar. 2nd, gi carik positive ions. 3rd, we are just human beings n what makes us human is being imperfect. 4th, yes u me n everyone pun tkde value except akal n iman. 5th, never ever look down at urself coz Allah dah angkat kita tgi2 as makhluk paling hampir sempurna. Chill k syg. Bila2 rase down cmni, g lah bc quran tafsir. Believe me, u'll feel much better. Setan je sume yg negative2 tu. *hugs* ;)

    ReplyDelete
  7. kadangkala kita sudah cuba terbaik buat orang sekeliling kita rasa bahagia dengan kita but then kita hanya mencuba..biarlah orang nak menilai macammana sekalipun..hanya yang betul2 kenal kita die akan tahu bahawa kita telah berusaha untuk menjadi terbaik buatnya dan dia juga merasakan kita adalah terbaik buatnya.=)

    chill kak fatin..just be urself..the real FATIN SUHANA<3<3<3

    ~disaat engkau bersedih dan rase hilang semua orang disekeliling,,percayalah ALLAH tak pernah lari dan tidak pernah berpaling dari hambanya~

    ReplyDelete
  8. xbaik tau fatin ckp cmtu...semua makhluk ade pasangannye msg2 tau....ppuan,mmg kuat emosi,even dija sndri..emosi adalah sebahagian diri kita..and actually,our mind control everything tau...if kita fikir xbole n mustahil,smpi bila2 pn akn stay smpi cmtu...so,be more positive rather than pesimis dear.. ;) igt allah sllu...

    ReplyDelete
  9. agree with WhiteCempaka.Al-Quran is the best healing words. :) u'll be fine.

    ReplyDelete
  10. same la kite atin!
    sometimes ase kecewa giler ngn diri sndiri..
    ase rendah diri giler..kdg2 xlayak untk jd kawan yg bernama sahabat..

    ReplyDelete
  11. kak fatin , sy pun mcm akak . lately ni depressed memanjang . asek nangis pulak tu :"(

    ReplyDelete
  12. i am so into hanan !!!! u need some rest maybe , jgn meletakkan diri dalam belenggu kesalahan k ! take care , walopon i am not the one yg rapat dgn u , but , every people are the same , no matter who they are , no matter from where they come , being up and down itu lumrah , sometimes kite rase kite hebat dan gempak , but sometimes kite rase kite dibawah dan sedang tersugkur , this is life . take this as an opportunities for you to be someone better than before !! take care

    ReplyDelete
  13. jgn sedih sgt la kaka..eyka ade la kaka..smile...^__________________^

    ReplyDelete
  14. setiap manusia mpunyai kelebihan dan kekurangan nye sendiri.so kite kena terima seadanye :)

    ReplyDelete
  15. fatin, motivate yourself everyday, u may appreciate the life and not being emo (i always do it)

    ReplyDelete
  16. Manusia semua tak sempurna. Yang sempurna hanyalah ALLAH SWT :)

    Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

    ReplyDelete
  17. begini laa ..p sembahyang ^^ doa bnyk2

    ReplyDelete
  18. be strong fatin ..
    jgan sdih2 a small girl with big heart
    always support & love you :)

    ReplyDelete
  19. Kak Fatin,tak tahu lah what's making you sad right now. But be strong, things will be alright without you knowing it. Jangan sedih-sedih tau! xx

    ReplyDelete
  20. hey mu ni. gapo kecek gini? oke sy org johor yg pasti ! err.. pada sy la wak dah terlalu perfect, family ok, muke mmg ti[ptop, sy suke tengok muke awak. bersyukur lah. sy yg ehem ehem ni pun salu je rasa terlebih happy even kadang2 de gak sedih tp tolak jauh jauh la. hidup sekali maaa. hah! kan dah kena leter. benci betol la.

    ReplyDelete
  21. saye jugak .
    no one perfect.
    we just human pretend to be perfect when the perfection are too far to be.

    ReplyDelete
  22. akak..kenapa tak approve friends fb?
    :(

    ReplyDelete