Saturday, April 30, 2011

buku baru. buku baru.

assalamualaikum :)

pagi tadi dah jawab ntuk paper ke 3, culture.
hopefully ok lah Insya-Allah.
btw smalam sy nampak kak anizon upload gambar baru,
which is her very first book.
Inspirasi selendang.
congrats kak Anizon!
she's a very determined person n i'm
sure she'll succeess in every path she takes.
moga bertambah2 lagi rezeki kak Anizon lepas ni ye! :)


kenape sy pegi highlight yg 2 tu?
sbb. aaa. tu sy. *muntah 3 kali in a row.
*maafin gue ya kalau terlalu gediks. sob.
excited lah jugak walaupun gambar kecil, tp sbb cover buku. keskes.
jadi, perasaan excited tu macam perasaan utk 2 gambar2 di bawah ini :


ahah. dah la.
sy rasa mcm geli pun ade buat entry ni. mcm over je?
uh. sorry guys.
tp sebenarnye na promote buku baru kak anizon.
seriously, banyak cara2 pakai selendang yg korang patut tau.
tak rugi beli :)

till then,
take care guys!

20 comments:

  1. nak beli jugak..da kuar ke kat kedai buku?

    ReplyDelete
  2. wah cm best jer buku 2....
    kena beli nie.....

    ReplyDelete
  3. nak cari buku tuh

    novel tuh jugak tak jumpa2 lagi..

    cepatlah hilang busy..

    =D

    ReplyDelete
  4. uwaaa..macam bez jer "doa terakhir" tuh......nak beli..nak beli...

    ReplyDelete
  5. wah ! nak beli jugak lha . kat ne ek ?

    ReplyDelete
  6. cam besttt jer..skrg ni mmg tgh kumpul koleksi buku or magazines yg ade story sal hijab ni.agak2,ade tak pasaran tu smpi sarawak?

    ReplyDelete
  7. che wan over??
    mane ade... this is ur blog dear..
    u can post any entry that u wish to..

    Che wan tetap terbaekkk :)
    Makin comel from day to day...

    pssst.. 1 month from now..
    eh. che wan jgn lupa dtg tau.. bwk muiez skali..
    weeee

    ReplyDelete
  8. wah..bila nk beli nie eyh..:P

    ReplyDelete
  9. sis!i already bought dara.com edisi mei.sb semangat nak tgk sis!siyesly before xpenah beli pon.huhu..btw,mmg lain lah muke sis dlm tu.xmcm sis..my opinion lah..make up dlm mag tu,,mcm cerah2 terang2 je..tu sb nampak lain kot.ape2 pon..sgt cantik <3

    ReplyDelete
  10. betol la last week pegi popular n nmpk novel tuh..
    i noe tuh awk :) sgt chantekkk !

    ReplyDelete