Thursday, July 21, 2011

featured.

Assalamualaikum :)

rasa macam nak ucap syabas dekat diri sendiri sbb
asyik tido lewat je tiap2 malam.
bila tdo lewat dan bangun awal,
eyebag haruslah lebih besar mengalahkan panda.
contoh terdekat adelah seperti semalam.



tibe2 terposing pulak pagi2 kan. tak sedar eyebag telah bermaharajalelaa.
muka bangun tdo adelah sgt sembab. tp nak tunjuk jugak dekat korang,
bahawasanya sy bukanlah jelita mcm kim kardashian. mahupun selena gomez.
sgt biasa sy ini sebenarnya :')

selepas keluar bersiar2 sambil membeli ikan dan sayur bersama umi tercinta,
sy ke ecm, bertemu 2 kekasih hati.
geng time diploma kat jengka dulu. wink.

meet atikah hanun(left) n aina (right). both still single ye kawan2. *batuk.

we meet up n aina took her lunch at pizza hut.
since me n tkah da makan kat rumah masing,
kami order garlic bread aja.



gambar di tandas. nostalgic sungguh sbb zaman kanak2 dulu
suke bebenor amek gambar bajet comel dekat dalam tandas.
tssk.

lepastu kami membuang masa di john king n ketemu
2 org jejaka time dip jugak, naz n panjang.
it's fun when all of us finally had a long chat.
walaupun tak ramai, still. it feels so good :)

oh btw, tajuk entry ni sebenarnya utk cerita di bwh ini.
byk pulak yg sy melalut. eheh.

ini adalah recently punya mags, boutique n newspaper which
i'm featured in. bukan nak riak dan etc, tp utk tatapan sy jugak nanti
bila kebosanan. :)

1. utk butik qoma :)


2. Berita Harian sisipan Ratu, hari rabu 20/7.
ini utk kedai kak lily.
click here if u're interested with palazzo n long skirts!

3. majalah Yezz keluaran bulan July 2011.
*time ni bidang terjun, kebetulan ade di karangkraf time tu.
sy nampak mcm budak2! ahah ;p


4. Majalah Dara.com edisi Ogos 2011.
tudung hajra cantik2 la. sukee.
if u have a chance, try la usha tudung2 kat hajra.
quality kain dea mmg superb.
ye lah, jakel n ariani punya product kan.
sobs. bilelah sy boleh ade bisnes sebegitu.
huhu.

ok la korang,
sebelum sy mengarut dengan lebih dalam lagi,
baik sy stop kat sini.
harus tido supaya bangun pagi takde eyebag besarr.
*hoping 4 miracle. (-_-)

goodnight people.
take care!

p/s : keputusan giveaway sy akan diumumkan, coming soon ;)

36 comments:

  1. tnpa make up pun sweet jugak :)

    ReplyDelete
  2. EHH SHUWWEET LA KAMOO..sy pun dah besau dh eyes begs ni..adusss..seyes xde mood..huhu

    ReplyDelete
  3. Fatin tetap cantekkkk.. walopun tanpa makeup..hehe kite mmg everyday ada eyebag tau.. sobss..dah xtau cmne nak reduce die.. T___T



    *yay! xsbr tggu pgumuman GIVEaway* XD

    ReplyDelete
  4. untungnya jd org chantik mcm fatin

    ReplyDelete
  5. heee td kia pg mkn dkt pizza jgk,tak nmpk pun kak fatin.hee bile lah agaknye bole jmpe kakak retis ni kan ? hehe ;)

    ReplyDelete
  6. nice...tak jemu mata memandang..

    ReplyDelete
  7. still cantikk jugak, wpun w/out makeup!!

    ReplyDelete
  8. walaupun natural still look gojes. *wink*
    owh, btw, smlm mkn tart durian dr john king. suka sgt2.. hehe

    ReplyDelete
  9. salam fatin...akak hari2 visit blog fatin...sbb fatin sgt comel dan akak leka baca post2 fatin yg santai dan menghiburkan...cuma akak xda blog nak kongsi...apapun keep it up...you're great !! norieyza rieyza

    ReplyDelete
  10. natural beauty...mana ada eyebag...

    ReplyDelete
  11. hehe. xketara sangat pun la fatin. nampak sikit je. nanti make up da tak nampak. hehe.

    ReplyDelete
  12. samela kte sisssss..asek2 tdo lewat je.sis de eyebag je,sy ade eyebag siap ngan encek jrawat.eehehe..n'way.. sis cantekkk :))

    ReplyDelete
  13. biasa je.u pnah eksiden ke?ur face cm senget sket

    ReplyDelete
  14. mak aih.. biase je la korang.. hari ni takde eyebag! betul2 miracle. tehee :')

    hana : ouh g john king kt ktn ke? sy pun g, tp petang la. igt na wat shift malam smalam, tp pening kepala tak berapa sehat. uhuh.

    sis norieyza : salam akak.. thanks sbb sudi bace blog sy! wah.. nanti add ye kt fb, boleh kite share some things n tips bersame ke. wink :)

    anonymous : oh my.. awak je yg perasan yg pic 1st tu senget kan! i feel the same too actually! huhu. mungkin cara sy ambil gambar kot? thank god tak pernah accident lagi :')

    cik kia : awk mkn kat pizza hut ecm ke? wuu. sy dok lame kot kt situ tadi. ahah. takpe,ktn besar mane je pun kan. :)

    ReplyDelete
  15. walopun ade eyebag kamu tetap cantik sbb mungkin budu dah buat kamu jelita..;p

    ReplyDelete
  16. fatin sgt3 chantek no matter wat happen to ur face..heee ^^

    ReplyDelete
  17. fatin kamu tersangat cantik..so gorgeous
    kulit bersih ja...apa rahsia??

    ReplyDelete
  18. salam fatin...thanks sbb reply. akak dh try add kat FB.tp dia kuar mcm ni.."If you send a request to a stranger, it will be considered spam and your friend request will be blocked temporarily. Please only send this request if you know this user".Norieyza Riza

    ReplyDelete
  19. dear..sis sangat la cantik even makeup..
    camni la dikatakan cantik..neutral without anything...adore u :)

    ReplyDelete
  20. saya pon nk add fatin jugak..NAK!! NAK!! NAK!! TAPI XBOLEH....huhuuhuuu..kecewaaaa....!!!! sob..sob...

    ReplyDelete
  21. Retiss laaa si fatin ni..shuke tgok..jelita gitue..da beli dara ptot mcm knai aje..

    Tak sabar tggu omenang ga fatin..

    ReplyDelete
  22. http://ctnursyuhada.blogspot.com/2011/07/pengganti-maria-elena-mat-luthfi-and.html

    come here fatin..if you want to..no forcing ..hehe

    ReplyDelete
  23. tuah ayam di kakinya,tuah manusia siapa yang taw....untung la

    ReplyDelete
  24. yep, ada iras norjuma habib kan???:) nice of u!

    ReplyDelete
  25. fatin..nak komen iklas boleh?
    since saya peminat cik fatin sejak fatin lom jadik model lagi, saya nak ckp.. fatin nmpk lagi manis tanpa mekap or just mekap biasa2 je tanpa those exaggerated fake eyelashes n lipstik tebal. serius. =( nmpk tua n fake la fatin. x natural. i love the natural u..biasa2 je tp cukup manis. sorry..=( kami tetap syg cik fatin suhana yg simple even glamer. janji!

    ReplyDelete