Friday, July 15, 2011

curi-curi.

assalamualaikum ;)

tgh curi2 masa utk tulis belog sebab banyak kerja tak settle lagi.
lepas ni harus post parcel2 utk customer yg beli innerneck n shawls.
time kasih korang!
permintaan sgt menggalakkan!
don't worry, innerneck masih ada stock.
so sapa2 yg mahu, boleh email sy ;)

btw, last 2 days sy bersama 2 org gadis hebat.
qoma n erika.
kami same2 skolah di sbp integrasi kuantan dulu.
erika was my junior back then.
yg bestnye, kali ni kami bersama utk shoot qoma nye boutique!
dekat serindit studio, wangsa maju.
pukul 1:30 pagi baru habis shoot.
then kami ke mali's corner di danau kota.
pekena char kuey tiaw kat sane.
mmg nikmat lah kan memandangkan tak makan ape2 dr t/hari. ;p
it was funn! sbb dpt hangout sambil bekerja dgn gadis2 yg kenal dr skolah ;)

sy makeup seniri aja. sbb tak cukup masa, blh makeup sorang saje time tu.
konon na buat smokey, ta jadi2. huhu.
apekan daya, ini saje yg termampu :')

wif erika! mata dea besarr. n sgt jeles dgn kecomelan nye. :)

mm. ok lah awak2 sume.
ada mase nanti kite tulis balik eh.
till then,
take care people ;)

27 comments:

  1. both of you sgtt comelsss.fatin,awk mcm barbie doll la.comel sgt! :)

    ReplyDelete
  2. fatin,klu sy nk innerneck tuh,kasik by hand boleh??ada kat ktn ker??hehe

    ReplyDelete
  3. walau make up seniri tapi cantik, macam pro...
    dua2 cantik... =)

    ReplyDelete
  4. cik myra cakap awok comey, tp awok tk mahu caye...try tnye org lain..comey tk awok?
    huuuuu...

    *blog best

    ReplyDelete
  5. cmne nak order innerneck tu eh??

    ReplyDelete
  6. skanya tgk awk..cantik dn fotogenik =) p/s: slama nih dok pggl kak,upanya saya yg tua lagi T_T

    ReplyDelete
  7. u look s gojes even mekap sendiri pun sis

    ReplyDelete
  8. err. nape sy rasa muke awak sikit2 cam amar amirah ya? senyum sama kot. hehe.

    ReplyDelete
  9. I love ur style! :)
    Loved to say that, u inspired me!

    ReplyDelete
  10. ciptaan Allah semua cantik-cantik kan :)

    ReplyDelete
  11. u look lovely, ur friend pun =)

    ReplyDelete
  12. fatin y cute miut ni....sukeeeeee.......

    ReplyDelete
  13. cantik giler dah lah kakak (=

    ReplyDelete
  14. dua2 comey........mcm dik bdik lak..=)

    ReplyDelete
  15. lawa la style belit2 shawl..hehe

    ReplyDelete
  16. chantek kamu dan erika.. sweett.. =)

    ReplyDelete
  17. makeup semata2 saye tuh.. ahah. alhamdulillah.. thank youu :,))

    ReplyDelete
  18. wahhhhh...pandainye...awk natural beauty..mekap biasa2 pon still cantik lah...

    ReplyDelete