Saturday, July 9, 2011

Two Months & A Day.

Assalamualaikum :)


korang pernah dengar pasal zine two months n a day?
kalau tak pernah, sila menangis sekarang sbb zine ni
perlu ada bagi gadis2 soft hearted macam sy. dan macam korang juge. tehee.
it's about love. tapi compile dalam bentuk puisi.
cukup halus.
kalau korang perasan, sy kadang2 pun ada tulis puisi kan.
haa, si empunya zine ni, lagi master dari sy.

tak caye?
sila lihat sy sebelum membaca zine ini :

senyuman tidak bermakna. sobs.

selepas membaca zine :


seee. seee.
ternyata bila baca, penulis tahu gimana rasanya indah cinta itu.
sakitnya cinta itu. walaupun penulis adalah lelaki.
zine ni bg sy lebih kurang mcm diary.
almost everyday dalam 2 bulan 1 hari tu, penulis akan luahkan
perasaan dia menerusi puisi.
how it happen, how he feels, how it ended.. everything in it!
dengan hanya rm5, u can own this zine.
serius murah!
kalau korang tak beli jugak, tak tahu lah. ahah.
bukannya nak promote, tp frankly, i love this zine.
one of my inspiration in doing malay poem :)

mahu tahu lebih lanjut,
kelik sini :)



n ini empunya zine nye blog.
baca blog dea pun dah tahu dea sgt puitis.
here!

till then people,
take care :)

20 comments:

  1. aaa..cantiknya. jum kawen dgn abg saya

    ReplyDelete
  2. quando quando quando,,,+_+

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. thank youu :)

    mak aih raden, jgn wak. kite dah ade calon. aha :p

    quando3.. i love this song too :)

    ReplyDelete
  4. puisi melayu --->> Fynn Jamal.
    buku puisi dea --->> Ranap.

    kakak kenal dea tk? :)

    ReplyDelete
  5. best ke? nak try cari jugak. kalau pemuisi, saya suka Fynn Jamal. i think she's really honest with her words ;)

    Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

    ReplyDelete
  6. fatin, camne nak order eh? interested laa . ada tgk kat link tu tapi dia just bagi number acc . nk bg address smua macam mana?

    ReplyDelete
  7. tumpang tanye...kat kedai2 buku ade jual ke..? ke kena order online...?
    ~awak cantik...sweet jer gmabar2 nie smua...~(^________^)

    ReplyDelete
  8. 3 RINGGIT DPT X??.HHEHE...BEK BELI PISANG GORENG)

    ReplyDelete
  9. terima kasih yang tak terhingga dari aku, bersama hati aku; untuk kau.

    :)

    ReplyDelete
  10. kak fatin suka puisi? bagus lah...apa kata kak banyak selitkan puisi akak dekat blog akak..mesti best kan kan..mesti ramai reader termasuk saya suka baca..hee ;)

    ReplyDelete
  11. Tiba2 rasa tertarik plak nak beli..
    =)

    ReplyDelete
  12. on our way to complete second zine... tapi x boleh nak lawan TMAD la... ehehehehhe

    ReplyDelete
  13. salam.. u are so awesome! u inspired me... :)i wanna make u as my idol.. :)

    ReplyDelete