Friday, July 15, 2011

let's go shopping! (part 1)


Assalamualaikum ;)

memandangkan sekarang mmg byk online shops yg ada,
tak salah rasenye kalau sy bg review on some shops that
i know, it's worth to buy.
lagipun, dah adat wanita. mmg suke cuci2 mata dengan barangan2 ;p
so, let's see what i've got here today ;)

Swags Of Roses

kalau korang mmg suka baju2 yg santai n besar2,
but still have that attraction, u definately have to
see this on9 shop!

baju, stripes legging n bag = semua di sini ;)




i'm in love with these 2 sweater! sgt santai kalau pakai ngn jeans n pump shoes.
sukaa :D

maxi dress ini sgt soft colournya.
grab it, sementara stok masih ada ;)

jatuh hati dengan yg iniii.
*berdarah idungg. tssk.

kalau nak tengok baju2 yang lain, boleh
datang ke belog mereka okay!

wirda's contact lense n chunky ring

haaa. kalau korang suke contact lense ala2 korea
yg omey2, u guys can check this out. harga yg sgt berpatutan.
n the design is nice too. meh tengok meh :)



love this one! nak yg striking je kan. hehe ;p

oh btw, wirda ni jugak ade jual assorted rings.
cantik sgt3! for me, mmg accesories yg boleh save the day.
pakai biasa2 pun, bila pakai ring yg meletups gitu,
dah jd statement kan :)
cuba bayangkan, kalau korang gelak mcm2 mane sekalipun,
akan tetap kelihatan ayu bile gelak tutup mulut,
n nampak pulak ring mcm kat bwh ni.
aduhai.. sape tak suke kan. tehee.





last but not least,

catalyst virgin coconut oil by azar nadhirah.

rasanya kalau nak tulis benefits makan ni,
korang boleh search sendiri kat internet kan.
tp sy sendiri makan VCO ni n i feel the different.
kalau jenis yg ada masalah dalaman ke (period, senggugut, sakit belakang),
seriously, u should try this.
bab kulit, mmg tak boleh disangkal lagi. i'm in love!
tapi kene rajin n makan tu kena konsisten.
sy paling suke mkn ni sbb sy lebih 'lawas'.
if u know what i mean. ;p
everyday mmg akan ke tandas.
n oleh itu, perut sy semakin mengecil.
korang sukee? sy lagi sukee!
tehee.


byk lagi khasiat VCO ni.
lepas sy makan ni, ramai kwn2 my mum yg nak jugak.
katanya kulit sy flawless gtuh. *maafkan sy kalau berbaur riak. sobs.
last2, sy order 7 VCO terus. sbb ramai sgt nak kan.
ahah. tp kalau korang berminat ngn VCO ni,
jgn la order ngn sy. sy bukan pengedar pun. wuu.
boleh order dgn gadis model ni, azar nadhirah ;)

ok lah, itu sahaja utk segmen kali ini.
nantikan let's go shopping part 2!
good night people :)

17 comments:

  1. *lap hidung berdarah* :p

    ReplyDelete
  2. nak try vco lah nanti. thanks for sharing. ;)

    ReplyDelete
  3. anon : *terharu sambil idung berdarah balik. ;p

    nik fatima : try wakk. highly recommend! ehes.

    ReplyDelete
  4. makin teruja nak try vco lepas fatin recommend. hihi. tak sabar nak balik malaysia nak try cecepat :D

    ReplyDelete
  5. vco mmg wat tummy sehat! weee! :D

    ReplyDelete
  6. yup vco mmg sihat.. sengugut sy pun dah hilang ..plus semakin konsisten period sy..hehe..

    so pe lagi cuba la VCO skrg..hehe..
    p/s: help fatin promote VCO..HEHHE..

    ReplyDelete
  7. yup... vco is awesomeeeeeeeeee!!! :D

    ReplyDelete
  8. xsbar nk tnggu VCO smpai umah.bru jer oder dgan irine.. =)

    ReplyDelete
  9. fatin, ain pernah beli batwing top kat swagged of roses, its sangatlah cool...the baju sangat la loose and comfort style punye...

    ReplyDelete
  10. saya pun makan VCO! saya jugak dealer. hehehe. boleh email at bearstar10@yahoo.com kalau nak order(;

    ReplyDelete
  11. cni lg byk pilihan chunky ring and long necklace... cantik2... and very trusted website...

    http://www.a-fashion-story.com/

    ReplyDelete