Tuesday, July 12, 2011

itsthesale!

Assalamualaikum ;)

ramai yang tanye sy sebenarnye innerneck ni mcm mana.
ianya mcm tudung sarung indo tu, tp tiada awning.
size depend dgn org yg jual lah kan.
but as for me : saiz nye adelah free size,
menutup leher tapi tidak menutup dada (coz nak pakai selendang pulak lepas ni kann).
material yg sy guna adelah italy cotton.
sgt soft, ringan n tak menyakitkan kepala.
orang muda boleh pakai, aunty2 pun boleh pakai. sebab ringan mcm tak pakai apa2.
so mmg takde istilah sakit kpale sbb inner ketat, tebal, etc.
innerneck ni jugak boleh bg effect muka kurus kalau pakai.
if mahu nampak muka kecik, pin kan kat dagu supaya sisi awning
tuh kelihatan lebih panjang ;)

ni contoh innerneck yg sy jual. sehlehhseee! (pronounce as selesa. tssk)
rm 30 if c.o.d
rm 35 if including postage.
more than 60 pieces sudah terjual.
selling fast!

to order, simply email me your full name, address n hp number at
phatynsuehannah@yahoo.co.uk

here are some of comfortable shawls that i found very basic n
a must for every girl.


Dual tone shawl

1 shawl rm15
2 shawl rm 28!

*not including postage


code : mustard
(booked for akmal kamaliah)
code : coffee caramel

code : ocean breeze
(booked for Normala)

code : classic brown ashes
(booked for syarafina)

code : strawberry champagne
(booked for Normala)


colour block stripe shawl.

1 shawl rm20
2 shawl rm 38!

*not including postage.

code : earthy
(booked for farhana hassan)

code : jamaican lover.

code : pinky blue.
(booked for sarah ridzuan)

code : light pink.

code : silvery pink.
(booked for sarah ridzuan)

code : back to basic.

code : turquoise touch.
(booked for Shai)


thank you for your support ;)

42 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. minggu lepas dah email mahu innerneck tapi fatin xde bagi response pon :(

    ReplyDelete
  3. serius? yr email cg4dis? my bad! i'll check then

    ReplyDelete
  4. salam.sis. gorjes laa. hihi. btw, i wrote something about u in my blog. hope u like it =)
    http://doktorsafinarazak.blogspot.com/2011/07/best-from-annaseaskey.html

    ReplyDelete
  5. chanteqnyer style dual tone shawl tuh :)

    ReplyDelete
  6. kalau beli, blh dapat signature dari kakak tk? hihi. :p

    ReplyDelete
  7. tengok muka je, tak tengok shawl pun. hehehe. muka lawa sangat , tak puas mata memandang :))

    ReplyDelete
  8. dear fatin suhana...saya dah email awak tau saya punya detail ...email saya faizahbasir91@yahoo.com :)..thanks sis

    ReplyDelete
  9. safinaaaa! terharu letak gambar kiteee. hee. time kasih, ikhlas dr hati gadis kecil ini. wink :')

    mak aih. signature utk post tuh kire tak? eheh.

    sy kelihatan mcm budak2 bile tidak menggunakan mekap. sobs. tp takpe lah, suci murni kate org. eheh. *sile muntah rakan2. i don't mind (-_-)

    ReplyDelete
  10. Tarikh tutup untuk order innerneck bila ye fatin....

    ReplyDelete
  11. takde tarikh tutup, coz akan sentiasa restock ;)

    ReplyDelete
  12. lawa lah..hu3~~~
    nt restock lah balik shawl tuh..tq
    jmput singgah ke blog shida~~
    denga lisa surihani nyanyi sat..best kot sore die..~~
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/lisa-surihani-buat-album.html

    ReplyDelete
  13. seriously kamo sgt chantek cik fatin.. yg shawl 2 tone tu ada lg x...huhu.. ingt nk beli ocean tu..hehe...

    ReplyDelete
  14. fatin...
    bila pakai shawl (messy style)..camne nak bg shawl tak penyek kat dahi bila berjalan2?..terutama bila angin tiup sepoi2...hihihi

    ReplyDelete
  15. shawl 4 teratas tu apa nama dia fatin?

    ReplyDelete
  16. fatin, shawl two tone tuh ade lagi tak ? nak order shawl two tone and innerneck . postage kire sekali je kan ?

    ReplyDelete
  17. buat la tutorial cmna nak pkai shawl 3 kaler tu..cntek je tgokk..

    ReplyDelete
  18. yg dual tone shawl tuh tde wrne hitam ke ?

    ReplyDelete
  19. slm sis.. yg shawl 2t0ne tu ade restock x? klu ade kte nk order! hee~

    ReplyDelete
  20. chck ur inbox ye sis..sy dah bank in..

    ReplyDelete
  21. kak fatin suhana....SAYA DAH BANK IN...CEK INBOX...!!!! TERIMA KASIH.... FAIZAHBASIR.. iloveyoufatinsuhana :)

    ReplyDelete
  22. i ade sent email. do reply me pls. ASAP. TQ :)

    ReplyDelete
  23. yang dah bank in, i'll post the parcel today! ;)

    ReplyDelete
  24. cantik sgt....xjemu mata memandang........fatin wat r tutorial shawl 2 kaler tu...lawa sgt....nak tau camne nak pkai..plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................

    ReplyDelete
  25. ye kak fatin buat lah tutorial two tone shawl tu , nak tau jugak macam mana nak pakai , nampak cantik sangat :D

    ReplyDelete
  26. i dah bank in. check ur email . :)

    ReplyDelete
  27. kak fatin. i've email u but no respon pon. =( waiting here.

    ReplyDelete
  28. hye fatin suhana. hurmm yg innerneck ni sy dh order tp bila kne byr? since u x reply my email i ask here la. xtaw cmne nk contact. ngee.

    ReplyDelete
  29. Hye. I've just you an email regarding the innerneck. Do response yeah Fatin :)

    ReplyDelete
  30. Salam..

    Saya ada email awk semalam tanya pasal innerneck tu,nati reply ye..Tq

    ~ Zahrah Safiyyahh

    ReplyDelete
  31. Hi fatin. saya email nak order innerneck ni. tapi awak tak reply pun. Reply eh. Thanks :)

    Liliyati.

    ReplyDelete
  32. sis tunjuk la camaner sis pakai shawl tuu..berkenan la plakssss..

    ReplyDelete