Monday, July 4, 2011

innerneck :)

Assalamualaikum :)

baru upload vid neh kat youtube td. saja2 b4 kuar buat mini tutorial.
eheh.



anyways, innerneck yg sy pakai kat dalam tu sgt2 lembut n selesa.
kain italy cotton. kalau yg jenis cepat sakit kpale mcm sy tp
nak jugak pakai lilit2 messy, sy mmg highly recommend kat awak2 pakai inner kain ni.
n to make things easier, i'm selling it baby! :)
jika berminat, email me your full name, address n hp number to
: phatynsuehannah@yahoo.co.uk
price : rm30 (C.O.D di area bandar kuantan shj)
rm 35 including postage.
colour : black.

thank you.
malam kalian :)

24 comments:

  1. kak fatin,ade warna ape ye ?

    ReplyDelete
  2. Alaa mcm nk order..leh jumpaa you.. i kn org kuantan.. Gojes mcm you tak lau pkai.. :) gurau jee..u da gojess pn yunk

    ReplyDelete
  3. sys fatin suhana sangat cantik. adore you so much! (:
    goodluck in everything you do!

    ReplyDelete
  4. wahh. mau jugee. tapi sampai bila kak fatin jual ni. takout jee habis stock bila sy nak beli nanti.

    ReplyDelete
  5. Salam. Saya dah order satu tudung. Saya transfer duti melalui maybank ok kan?

    ReplyDelete
  6. inner neck ni memang terbaik..hehe..lembut gilerr...rugiii nyee sape yang tak beli..
    grab it one now!!
    1 wanita, 1 inner..hikhikss..
    yg ikhlas, pembeli inner neck dr cik fatin. =p

    ReplyDelete
  7. ni yg pashimina bsar tu kan kak??waa....cm sng je tgok akk pakai :)
    thanks sis sbb sharing :) love it <3

    ReplyDelete
  8. Salam Fatin. Kalau you ada kat KL sekarang ni boleh I jumpa you nak ambil tudung tu? Nanti I bayar COD. Tq.

    ReplyDelete
  9. sis pakai sanggul tak kat innerneck tuh.?

    ReplyDelete
  10. raya kali ni boleyh try pakai lilit macam kak fatin ni ...
    =)

    ReplyDelete
  11. cantik, tapi entah bila den nak try kehkehkeh

    ReplyDelete
  12. tahniah kerana menjadi model utk majalah dara bln julai :)

    ReplyDelete
  13. Salam Fatin , bankin after dah email nama semua kan ? and then baru you bagi acc no for bankin right ?

    ReplyDelete
  14. KAK FATIN.. akak slu pakai pashmina ke?? utk buat messy style tu?

    ReplyDelete
  15. fatin.. help me..
    zakiah mencari2 shawl yang fatin pakai tu,...
    kt ne de jual ye?
    tqqq

    ReplyDelete
  16. salam.. akk, kte mintak izin share video ni dekat blog ye.. :)

    ReplyDelete
  17. fatin wat r lagi byk tutorial shawl ae....

    ReplyDelete
  18. fatin,i cn only see the shawl dr angle sblh kiri awk la..so bila sy cuba,sy xtau camne rupe actual shawl tu lps dililit dr sblh kanan..

    ReplyDelete