Saturday, April 27, 2013

akhirnya, bfs ada physical store :)

Assalamualaikum and hi :)

seronok sangat nak bgtahu dekat korang yang akhirnya, dan Alhamdulillah.. BFS akan buka physical store bermula esok! semua ni macam perancangan yang sangat cepat. kedai ni kami kongsi berlima. jadi part kite kecik aja. but this is BFS humble beginning and i really hope you guys can give support towards my small shop. wink.

kedai ni namanya D'Versailles di seksyen 13, shah Alam. kepada yang boleh datang, diharap korang boleh datang esok dari pukul 11 sehingga 2 petang. siap ade fashion show tau! since esok adalah hari pertama buka kedai.. jadinya super special discount pun akan diberi pada semua customers. dan setiap purchase akan dapat free gift. yeay! mohon nangis sekarang kalau yang tak dapat hadir, ehehe.

esok bolehlah kite beramah mesra sambil cuci2 mata. Insha-Allah lepas ni BFS akan melangkah one step further dengan menerima tempahan custom made mengikut citarasa korang dan design tu kita boleh discuss sama2. seronok tau :') korang datang okay? kite tunggu :)

ni alamat penuh kedainya : D'Versailles, no 2-1, jln boling padang F13/F, 40100 Shah Alam (2nd floor). atas Restoran Qaseh, berdekatan tesco extra. (dekat2 dengan kedai upin ipin, 7 eleven)

datang ok! jumpa korang esok :)

16 comments:

  1. sy nk nangis!! jauh.. btw tahniah fatin!! xpe, nt dh maju awak blh besarkan dan ade butik sendiri =)

    ReplyDelete
  2. Ohmy, siyes nk nangis sekarang :'(

    ReplyDelete
  3. Kalau ada kesempatan, boleh sla singgah :)

    ReplyDelete
  4. wow ! tahniah fatin tapi kiteww kat kuantan lorhh..

    ReplyDelete
  5. wahh! BFS dh ada kedai. yeay! congratz to kak fatin for this effort. but, sy x boleh hadir besok. huhu..sygnya.

    ReplyDelete
  6. wow seronoknya ada retail shop sendiri,, good luck fatin..i wish i have one too, one fine day..amiin

    ReplyDelete
  7. Yeahhh! Seronok sebab dekat dengan msu. Hari hari bole pergi. Hee. ;)) Tahniah kak fatin.

    ReplyDelete
  8. Tahniah yer..semoga terus maju...:)

    http://farahaanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tak dpt dtg.. T_T btw goodluck :)

    ReplyDelete
  10. tahniah fatin! :) semoga success selalu <3

    ReplyDelete
  11. sy nk komen header awk je.

    one words : awak comel.

    ReplyDelete
  12. Tahniah Dear, dekat sgt dgn sek agama anak akak :)

    ReplyDelete
  13. Selamat Fatin, alhamdulillah...
    Hop u open the new one in Jakarta

    for cat lovers, please visit my Blog

    http://www.esyabachri.blogspot.com/

    ReplyDelete