Sunday, April 7, 2013

sunday morning with them

Assalamualaikum n hi,

how's your weekend? kite happy sangat sebab weekend baru2 ni kite balik kuantan. weee. walaupun skang dah kat kl, tak apelah. next week balik lagi. lolz. tak thrill langsung. sobs.

btw, it's been a while since i hangout with my kuantanese friends. ye la.. masing2 sibuk kije/study di merata-tempat. but Alhamdulillah.. pagi tadi sempat breakfast dan lepak2 sampai t/hari dengan mereka.  walaupun tak cukup ahli, tapi cukuplah untuk buat mereka yg lain jeles. haha. azri, nad, paan and izzat, mohon jeles ;p. tempat biasa kami menghabiskan masa adalah di teluk chempedaks di luar pagar. 

elly and wafi jalan menghadap belakang. mungkin sudah bosan berjalan secara normal.

kamiiiii :) elly, yaya, mueiz, farah n wafi.

dengan caption : we missed nadrah so much :')

lovely yaya and elly :)




katanya menyampah. semua benda kau nak menyampah kannn wafi. tssk.

ahhh :)
now back to reality. marilah jadi lebih bersemangat untuk bekerja esok hari! take care and have a nice day ahead people :)

14 comments:

  1. hik3. teluk cmpedak best.! nt nk g ag.

    ReplyDelete
  2. seronokkan dapat kumpul balik same2..mesti banyak sangat yang nak diceritakan..

    ReplyDelete
  3. lama xbalik kuantan =( sob sob sob

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Serious . Nice shot . Guna camera ape ? Heehehee . Teruja kejap ^^

    ReplyDelete
  5. jeles.menyampah.

    p/s: imiss u guys too:')

    ReplyDelete
  6. pena pegi teluk cmpedak..mmg best sgt..

    ReplyDelete