Wednesday, April 17, 2013

Hijabista. hi-tea. one year anniversary.

Assalamualaikum and hi :)

petang tadi baru balik dari event dengan majalah Hijabista. they're celebrating their 1st year anniversary. rasa macam baru je magazine ni, rupa2nya dah setahun. how time flies! event ni buat dekat Shangri-La hotel kl. so funny sebab tak tahu the exact location of this hotel, suka2 hati je drive pegi pavi. nasib baik masa tengah berangan dalam kete ida call. dia gtau Shangri-La dekat dengan Concorde. thanks sangat2 yang, kalau tak mesti fatin sampai lambat sebab parking n shopping dekat pavi dulu. tssk.

masa sampai2 tu rasa macam segan jugak lah sebab tak berapa nak ikut tema. temanye neon, studs and spikes. kalau nak dikira dengan tiga2 tu.. satu pun tak ada dalam wardrobe nih. nasib baik lah check stock BFS, ada skirt neon orange. jimat2. tehehe. tapi tu lah.. tengok orang lain semua cantik2 dan penuh bergaya. me? mix n match baju yang ada. as a makeup pulak, when in doubt, wear red. tuh kire trick nampak penuh confident lah. padahallllll.. nak masuk lobby pun dah nak tutup muke dengan beg plastik hitam. 

dah, cukup dengan sifat rendah diri yang penuh mendalam. bila dah sampai haruslah serta merta happy sebab dapat jumpa kesayangan which is : 
yuyu and idaaa :)
bestnya dapat jumpa dey all! kami ada bukak booth tau hari ahad ni dekat wangsa walk. i'm selling my BFS products. details nanti kite gtau for next entry :) oh btw, sampai2 tu terus melekat dengan ida n yuyu. kalau boleh taknak balik sebab nak cite banyak sangaaat. tapi apakan daya, masing2 sibuk dengan perkara masing2. ku redha.. huhu.

since it's a hi-tea, jadi kami makan ala2 aja. ala2 pun dah cukup kenyang sebab cakes sedap2. goodies pun banyak! more than 10 items kot dalam goodies ni. menangis bukak satu2 sebab banyak sangat dan best :')

some of the pics during zhe event :


Shea yang super gorgeous! suka stalk instagram dia sebab she's VERY good with fashion.

sis Lyna Kamal yang sentiasa ku adore. knew her since 3-4 years ago. such a beautiful lady :)

ignore my eyes. with meera. she's really humble u know :)

nisa kay yang sangat happening! jealous sangat sebab camera nisa yg baru adalah SONY and it's PINK. thank you nisa. 
tadi balik awal since ada hal yang perlu diuruskan. tahukah korang bahawasanya BFS akan buka our own section in a boutique at Shah Alam section 13? hihi! tak sabar nak reveal dekat korang. tunggu tau, sementara sy tengah pening2 kepala nak uruskan hal2 ini semua.. korang support BFS nye fb okay? thank you :)

till then, take care lovelies!

24 comments:

  1. congrats kak fatin utk butik yang bakal di buka.. bila la dapat jumpa kak fatin depan2 hikss

    ReplyDelete
  2. congrats kak fatin utk butik yang bakal bukak..

    bila la dapat tengok kak fatin depan2. hikss

    ReplyDelete
  3. kak fs sgt cantik..:D
    tahniah n smoga sukses slalu akk..

    ReplyDelete
  4. gorgeous semuanya.. nisa kay mmg menawan.. =)

    ReplyDelete
  5. cepatnyeee update heheeee.. suka semua, cantik :D pnh jumpa nisa yuyu dgn ida je

    ReplyDelete
  6. cantiknya kak fatin suhana..
    nak bukak butik dah?? insyaallah pika akan drop by nanti...go BFS!!

    ReplyDelete
  7. nisa kay memang cantik =)
    yuyu comel , tiut kemetot je =D

    ReplyDelete
  8. fatin lawa gila.. bila la why boleh join event2 camni.. haih

    ReplyDelete
  9. suma cntik! suma comel! sy paling suka kak ida ngan kak meera. hmm...kak fatin, kak ida ada blog dak? kalu ada, sy nak follow. hee~

    wao! BFS bakal ada butik? wah2!! congratz kak fatin suhana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...hehe menyibuk kejap kat blog Fatin ni.. :P
      anyway this is my blog : http://aliltlebitofeverything.blogspot.com/

      p.s : Fatin kt sukaaaaa! pic kat atas sekali! Luv it lah!

      Delete
    2. hehe...thanks kak ida/kak iena. sy dh follow. yeay! :D

      Delete
  10. wahh. bestnye nak bukak butik dah. semoga dipermudahkan akak FS cantik ;D

    ReplyDelete
  11. Shah alam seksyen 13? Owhh dkt dgn umah I je.. :)

    ReplyDelete
  12. seronok dapat join event camni =)


    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum fatin,

    apa khabar?sehat?
    woww..dah nak bukak butik kat shah alam, congrats!dah jadi org shah alam ye.;)
    btw, husband akk keje kat shah alam jgak.
    simple tapi tetap cantik dressing. :)
    oh ya,akk da tukar nama blog. http://mardhiayusof.blogspot.com
    fatin mmg da menetap kat kl?ingat nak jmpa fatin, sbb dah lama sgt xjmpa.
    ok dear, take care. selamat berniaga! ;)
    miss & love you.

    ReplyDelete
  14. bestnyer...untungnyer kalau kitew berada diantara mereka =)

    ReplyDelete
  15. Cantik tudung fatin.
    Kain cotton ke tu? Look comfortable :D

    ReplyDelete