Thursday, April 11, 2013

thursday.

Assalamualaikum and hi.

In case you guys tak pernah tengok video ni. hihi. take a look. walaupun pelakon pompuan kaku macam kayu sebab memang tak pandai berlakon, i hope the message will get through you :)



p/s- nak ubah blog jadi makin berseri2 tapi nak nampak classic n elegant. tapi nak simple je. n organized. wuu. banyak pulak demand. any opinion or suggestion? 

10 comments:

  1. kalau nak nmpk organized, font tukar yg kemas kot (<------referring kat tepi ni)

    ReplyDelete
  2. izzah bole bantu untuk edit :)

    ReplyDelete
  3. for classic and elegant mabye wallpaper background boleh tukar kepada warna peach yang bercorak kerawang macam sekarang.and font maybe boleh gunakan warna coklat cair .

    ReplyDelete
  4. rasanya, video ni dh penah tgk dulu. hihi... love this video cuz it can inspired the other people. btw, sy pon stuju dgn adisakinah omar. font yg dekat side bar, kak fatin tukar yg lebih kemas n senang dibaca :D

    ReplyDelete
  5. Nak saye tolong? tapi classic template la.hehe

    ReplyDelete
  6. ok dah ni tapi kalau nk tkr gak mayb tukar warna sikit..jgn warna warni sgt just sweet2 je... =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://www.blogskins.com/apply.php?sid=393819&action=Preview sye rse yang nie sesuai untk jadi kn basecode untuk template... tukar warna tulisan tambah header. tapi semua tu pkai coding la... saye leh adjust kan coding semua.. tak perlu credit pon.. just.. sbb suke bce blog fatin. hehe.. tak pon leh je fatin pilih template lain kt blogskins.com nie..

    ReplyDelete
  8. Fatin, what u showing at the videos just the same with my dream when i was at elemantary school. i used to be waanna be a designer or architectur... thats why so many sketch i made at my school book. But when i went to college, my parents really wants me to take Management Major not designer school

    So memorable everytime i opened my old book seeing my sketch dress
    But i sure one day i can reach my dream to have my own boutique :p

    ReplyDelete
  9. kekal kan je fatin...camni pun dah nice and easy on the eye...hehehe

    ReplyDelete
  10. nice video =).. please like and comment this video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H7IRaPzYTKI even though pelakon nmpk kaku =)

    ReplyDelete