Friday, April 19, 2013

buka booth. ahad ni

Assalamualaikum and hi :)

ahad ni sy ada bukak booth tau. dekat wangsa maju, nearby to wangsa walk belakang burger king. kalau nak info lebih lanjut boleh check event dekat facebook ni, atau tengok gambar di bawah : 


i knowww.. banyak sangat online shop lain yang ada. farah zulaika, ida mansor, fifie, liyana hisham, najwa, yuyu and patengg. haha. so korang datang tau! memeriahkan majlis sambil bertepuk tampar dgn kiteorang. lolz.

for BFS, there will be a lot of discounts. ada banyak tudunggg. tapi you know lah ai ni kan, tudung simple2 je. takde over the top sangat. ahad ni akan ada bawal, Sofea, Qaleela and our new tudung yang tak reveal lagi.

plus, baju2 and skirts dibawah ni pun akan ada pada hari tu. most of the clothes and tudung memang ada discounts. jadinya, sangat lah rugi kalau tak pergi.


lawa khennnn. sy sendiri ada jugak utk diri sendiri. mana aci korang je lawa2. hehe. jumpa di sana! :)

13 comments:

  1. suka tgk baju yg ada reben tu...cantik & sweet!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. baju-baju dan skirtnya cantik cantik.... LOVE it ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh!! bestnya! byk collection -> byk pilihan. suka2! tp....sy x boleh pergi. jauh sgt. huhu...

    ReplyDelete
  4. Serius cantik mcm nk gile dah ni !!!, ada jual oline tak???

    ReplyDelete
  5. ala kalau nawwar duk sana mesti boleh pergi. sobs.

    ReplyDelete
  6. Cantikkk... tp peplum sesuai dgn org tertentu je
    Sobs

    ReplyDelete
  7. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete