Monday, June 20, 2011

a day.

assalamualaikum.

suara sy masih sengau2 penangan demam dan selesema yg
hebat sekali.
sebenarnya td ada shooting utk magazine. tp dari semalam
sy tak yakin sy boleh pegi atau tak sebab kondisi yg sgt tidak mengizinkan.
last2 sy sendiri rasa bersalah. makan ubat byk2, tidur dan rehat puas2.
alhamdulillah.. hari ni ok :)
dan sgt tak sangka sy digandingkan dengan aza nadhirah!
sgt cantik dan soft-spoken.
covergirl dara.com bulan sept thn lepas. wink.
knal aza dah lama, tp tak pernah berjumpa.
contact pun through fb. alhamdulillah.. kali ni dpt berjumpa kawan fb.
mmg banyak betul benda yg kiteorang na cerita.
biasalah, gadis :) ahah.



*sy tak puas pandang aza. sweet sgt :)
gambar kat atas ni sebenarnya behind the scene ok.
tak blh upload full sbb tak kuar mag lagi. bajunya sgt cantik!
ni utk keluaran bulan 8. serius, korang beli mag ni nanti tau.
bukan sbb apa, baju nya sgt cantik n awak2 sume blh survey utk beli
baju raya yg dah siap :)

dah habis shooting, kak suzie (mua) n kak zalmie ajak makan
kat cafe karangkraf dulu. kiteorg pekena meehun sup kat sane.
thanks kak suzie sbb blanje kiteorg. lain kali blh la blanje lagi ye. hehe ;p
*sgt kurang sopan disitu. (-_-)

since aza n i still have things to share n talk about,
sy culik aza after shooting tu! pegi jusco bukit raja je pun. hehe.
saje jalan2 disana n sempat jugak la sy beli
wedges marie claire (current wedges da koyak rabak) kat Bata,
n eyeshadow kat sasa outlet (sbb murah sgt rm 12 utk 5 colour. iye,
walaupun sy sendiri tak tahu mcm mane na pakai eye
shadow kaler
silver n metallic blue. uh)

after that kami ke pakli seksyen 7. huahhh. sy tahu sy memang
pengunjung tetap pakli. tp apekan daya, rumah sy dan pakli hanye sejengkal
jaraknya. see, see. aza sgt happy bile sampai di pakli. ahah :p


sy pun menumpang happy ;p . tp jangan tanya motif sy jelir begitu.
sy sendiri kurang pasti. sobs.

both of us ordered french toast since masih kenyang makan meehun sup td.
*oh ya, ni feveret sy kalau konon nak diet/ masih kenyang. aumm.


sy smpai dah lupa yg sy demam dan mukus tersumbat dlm hidung.
bagus betul kalau boleh sorok2 demam macam ni.
balik2 rumah makan ubat dan rehat.
sekarang harus study sbb final paper qmt sudah dekat.
kalau demam lagi, nak sorok jugak sbb hari ni dah berjaya buat mcm tu.
hmm. sy dah tak faham ape yg sy tulis ni. err?
ok lah awak2 sume.
take care n goodnight :)

35 comments:

  1. woah! bestnyer..
    2 2 pon cantik sangat2!!

    ReplyDelete
  2. dua2 cantik!
    anyway, take a good care of yourself :)

    ReplyDelete
  3. yeaahhhh Fatin da update..
    Youuu CANTIK :)

    ReplyDelete
  4. Magazine pe ni..DARA bulan 8 ka..mesti edisi raya kn..tak sabaa nk tgok :)

    ReplyDelete
  5. both of u memang cantik..jeles nie..hehe..

    ReplyDelete
  6. auw shuweet.. muke korang ade iras la!

    ReplyDelete
  7. azar macam rupa lofa lah. hee.
    dua2 pon sweet dan cantik. :))

    ReplyDelete
  8. jangan terlalu mendada fatin..:)

    ReplyDelete
  9. akak suhana serius cantik!mcm mne nak pkai tudung style gitu.serius sweet <3

    ReplyDelete
  10. ouh, cantik nya kawan u fatin! u pun sama! :)

    ReplyDelete
  11. aza ni mmg cantik. cantik luar cantik dalam. n sangat humble. terharu jap dpt kawan macam aza :)

    ahah.. alhamdulillah.. thank you awak2 sume :)

    noted n sorry.. thank you anonymous :)

    ReplyDelete
  12. kalau demam jangan makan ubat..basuh kepala je

    ReplyDelete
  13. kalo Fatin demam lagi, basuh kepala dengan air sejuk dalam peti ais tu campur ngan asam jawa. kira air asam jawa dengan air peti ais letak dalam baldi, basuh kepala, mandi sekali, InsyaAllah legaaa,...

    ReplyDelete
  14. fatin suhana & fatin liyana ada kena mengena ke? adik beradik? sedara?

    ReplyDelete
  15. seyes macam kembar korang ni.. :)

    ReplyDelete
  16. erm stuju sgt..aza ni mmg baik.peramah je..jmpe x prnah tp prnah bersms je ngan dier..btw,jgn lupe follow blog sy..i'm new here..

    ReplyDelete
  17. dua2 cantek dan comels...hihihi...
    jgn lupe follow akk yer...i'm new blogger..thanks...

    ReplyDelete
  18. both of u are soooooooo sweet. suka tgok :)

    ReplyDelete
  19. suka cara fatin pakai hijab! hehe

    ReplyDelete
  20. ouh.. fatin pernah dengar yang pasal asam jawa tu.. memang menjadi ye? lepas ni nak try buat lah. thanks tau :)

    ahah.. sy n fatin liyana takde kene mengene la. jauh beza sy dgn gadis cantik bakal doktor itu :)

    kan alyea.. aza mmg baik. haihs. suke berkawan dgn dea.

    thanks ya awak2 sume. hee :)

    ReplyDelete
  21. siyes nk tau mcmane fatin pakai shawl mcm tue?

    ReplyDelete