Sunday, June 12, 2011

swagged bazaar :)

assalamualaikum :)


picture is taken using polaroid. nadrah punye. cool gak kan gambar cemnih?
nampak vintage :)

btw satu hari ni sy menjual brg2 di swagged bazaar. n i'm not alone.
sy bersama gadis cantik, nadrah :)
swagged bazaar ni dibuat kat rumah nadia, my kuantanese fren jugak.
mmg best! lebih2 lagi dgn deco yang lawa.
music2 yg dipasang pun lagu2 lama.
mmg kene la dgn jiwa neh. eheh.

some of the pics :



name booth kiteorang, thatprettysomething.
awesome kann? *ceh.
our booth kat upstairs, so kene naik tangga baru jumpe kami :)

us :)


berjumpe sahabat lama semasa di SMART. fatin, mady n najwa :)

organizer si berbaju dress vintage, nadia rustham :)


entrance yg menariks.

candid :)

overall bazaar ni mmg best n mmg mcm ala2 kat subang, kl da rase.
i guess kuantanese need more bazaar after this.
it's a good start btw.
hope lepas ni ade lagi event2 mcm ni dekat kuantan.
:)



till then,
take care people :)

23 comments:

  1. cantiknya akak fatin :) kalu buat kat area shah alam boleh sy menempel join. ahah ;p
    btw,sy sabrina yg amik parcel kat pakli that day. ehee.

    ReplyDelete
  2. Nak beli shawl untuk mak ader x,,,hahaha

    ReplyDelete
  3. kak fatin, masa ni kat kak fatin ada pergi sunway pyramid ke? sbb saya pasti saya jumpa akak time tu, akak pakai baju ni :) kalau betul maknanya akak ni kecik jgk orgnya yeah. saya tinggi lg. hihi.

    ReplyDelete
  4. akak ..hehe nak tanye caner pakai pashmina mcm akak tu ye >>
    i mean tak melekap kat dahi ..
    puas dah ye saya try , tak boleh ...hehe

    ReplyDelete
  5. ala tak naik tadi kalau tak boleh lah jumpa si cantik ni :/

    ReplyDelete
  6. sabrina : ahah.. ni suke2 je sabrina. kalau kt shah alam ke, subang ke.. mmg segan la den na jual2 brg kat bazaar. ahah :) tahuu.. si kiut sabrina! tehee.

    syed : ade2.. pilih je nak yg mane. ahah ;p

    siti suhaila : kite biase2 je pun wak :)

    atika farha : err..? takde pulak yang, sbb ni time kat kuantan. ahah. mm.. kalau baju, takde kot g pyramid. pakai skirt purple tuh ade la g pyramid. ahah. n yeaaa, sy mmg kecik orangnye. hehe. jumpe sy kat area mane kah? :)

    nurul fatin : mm.. it depends ngn material pashmina tu rasanya. try pilih cotton or silk yg a bit keras. :)

    nurul : ala. ala. ala. kenape ta naikkkk. tau la kat atas susah na naik. sobs. merajuk la cemnih. uhu.

    ReplyDelete
  7. fatin...sgt2 cool..t klu buat bazar,roger2 me k..hehe :)

    ReplyDelete
  8. cantik fatin..=)law buat kat area kl jan lupa gtaw yea

    ReplyDelete
  9. Hello Fatin Suhana, I'd love to advertise on your blog, but I am unable to find your email address :( Is it possible for me to have your email address? My email is leclatante@gmail.com. Thanks Fatin Suhana, I love your blog!

    ReplyDelete
  10. awesome lah!kalo byk bazar cmni kat kuantan kompen happening.bile lah kuantan nak up sikit..hehe. btw sy org kuantan. tringin nak jumpe sis cantik ni =p

    ReplyDelete
  11. hi fatin.suka baca blog u.and dah jadi fan pun kat fb u..btw u ada idea tak cmne heliza helmi pakai shawl die yg heliza helmi hijab tu coz labuh tutup dada..if u could do some experiment then buatlah tutorial kat sini yup...thnx:)

    ReplyDelete
  12. mmg cantek lah deco tu...kakak lg cantik..=)

    ReplyDelete
  13. kalo ade mmbr2 yg cun tu..pas-pas la sket ye..heheh

    ReplyDelete
  14. kalo ader lagi wat booth cam neyh nnty invite laa yerp :)

    ReplyDelete
  15. HI! a few questions>>> bila swagged bazaar ni nak buat lagi ? and mcm mana nk join bukak booth eh?

    TQ! :)

    ReplyDelete
  16. sis!! u r so beautiful..........saya suka! huhu..

    ReplyDelete