Wednesday, June 1, 2011

tibe.tibe.

assalamualaikum.

currently i'm a bit worried with my health.
i've lost my appetite since my final papers last month.
i don't think i look verrryy thin. but. now i realised i miss my previous weight.
sobs.
*pipi dah takde. cemane neh? huaaaa.


current me. last weekend at marriot putrajaya.
pucat la pulak. haihs.


any suggestion nak bg berat badan naik SIKIT?
n tak bagi tummy naik?
i need it ASAP. uhuks.
thank you awak2 sume :)

take care people!

33 comments:

  1. minum susu?mkn byk kali setiap hari.sy pernah buat.naik 4 kg dlm 3 mnggu cmtu.lau xnk perut naik,pstikan 2jam lps mkn bru minum.ataupun exrcise perut :)

    ReplyDelete
  2. tak tahula..orang kata kalau makan sebelum tidur badan naik...tak pastila..cuba try..:D
    btw awk comel :D

    ReplyDelete
  3. Muka pucat but still lookin' great!;-)

    ReplyDelete
  4. minum milo setiap hari. confirm naik sikit tp at the same time perut tak naik. :) try la.

    ReplyDelete
  5. tanya incik bam-bam aka azri hafiz...hehehe~

    ReplyDelete
  6. seriously sy suggest makan roti banyak2,n setiap hari.Pipi mesti naik.=)

    ReplyDelete
  7. hehe, ingat lg dulu2 masa remaja akak sgt risau sebab bdn sgt kurus (43kg/165cm).. dan lepas kawin dan ada anak tetiba rasa menyesal dulu nak sgt naik badan, hehehe..dan lepas beberapa ketika berusaha, dapatlah turunkan ke 49kg..owh fatin skrg pun awak sgt comel ok, jgn risau2 tau :)

    p/s tak nak tummy naik kene rajin buat sit-up

    ReplyDelete
  8. fatin, knape nad xdpt contact fatin...? :-(

    ReplyDelete
  9. makn mknan yg berserat.cube amek nasi or roti,sbb karbohidrat bole naek kn bdan kita.then sit up tidak digalak kan bg perempuan sbb bole mnyebabkan msalah tulang belakang,tu yg sy dpt dri lect sy.pape pun wt ka tyn jgn isau sgt,ta elok jgak.anyway gudluck :)

    ReplyDelete
  10. saya gune produk herbalife untuk naikkan berat badan dan reshape badan, die mengandungi protein yg tinggi untuk tambah muscle , turunkan fat,so, it reshape our body, tak delah perut buncit, and awet muda, jika serius ; 012-7448660

    ReplyDelete
  11. salam,,,yang saya tau,,utk naikkan berat bdn,,pastikan makan nasi masa lunch & dinner,,tp jgn bnyk sgt mkn fast food,,x elok,,nk naikkan brt bdn pn kne jge kesihatan jugak,,hehe,,gud luck,,

    ReplyDelete
  12. nampak cengkung fatin ni...minum susu dan buah ok kot nanti..dan rajin buat senaman sit up...

    ReplyDelete
  13. btw i have the same problem with you,,,:'(

    ReplyDelete
  14. maybe u boleh try makan pada masanya?
    untuk perut sila duduk secara posture yang betul untuk mengekalkan perut yang flat.terutamanya membuat sesuatu yang lama contohnya bekerja dan berblog :P
    :D

    ReplyDelete
  15. pucat2 pun u still look very nice then. jaga kesihatan ok! :)

    ReplyDelete
  16. cantiknyeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  17. ha'ah, cengkungnyer muke ... but still cun, hehe~
    i tade tips sbb i mmg semulajd gemok, huhu!

    ReplyDelete
  18. look here.works on me =)
    http://allwomenstalk.com/high-calorie-food-list-get-fat-fast/

    ReplyDelete
  19. comel jgk FS cmni....nak cubit2 jew pipi tu...nape cntik sgt...hehehe

    ReplyDelete
  20. mnum susu tiap ari fatin! n mkn bg ckup,breakfast,lunch n dinner..pastu ms free2,mkn roti ke,..naik 5 kg sjak fly n maintain je da skrg =D jg jshtn jugak ^^

    ReplyDelete
  21. hurmmm~ makan tdow..makan tdooww~ hihi:D jokingg! aten try makan herbalife...dy leh seimbangkan balik kepada badan asallllll~ and shape ur body too!:) cube la!:)

    ReplyDelete
  22. cuba minum herbalife shake. baik untuk kesihatan. bkn utk kurus je, utk naikkn berat bdn bg balance pn boleyh.

    ReplyDelete
  23. mkn la vit c fatin....bleh tgkatkn selera mkn....

    ReplyDelete
  24. it normal to lost appetite n weight sometimes.
    =) cuma jgn skip meals, bdn kita dipengaruhi hormon. thats all about hormone. once bila da smpai satu tahap umur ia akan normal. my sis kuat mkan,tp weight around 47 n got 2 children already.

    ReplyDelete
  25. lepas makan , akk tido ! konfem pp cubby :P

    ReplyDelete
  26. Kak fatin! Check inbox fb x? Husna ada leave msg

    ReplyDelete
  27. herbalife mmg ok ea korang? will survey the product after this :)

    huaaa.. na telan tu yg susah. ehmm.. tp tgh cube tk menaikkan rasa na makan. harap berjaya. mekaseh awak2 sume :)

    ReplyDelete
  28. Heee memang nampak agak pucat lha . Tapi cantikk ! Hmmm kurang chubby ;)

    ReplyDelete
  29. hmm ambik supplement..mkn multivitamin n vit b complex..tu tuk tmbahkan selera mkn...

    ReplyDelete