Sunday, June 26, 2011

my kungfu panda.

assalamualaikum :)

hari ni sy hanya duduk di rumah.
not planning to go out since the weather mcm vulnerable sgt.
n petang td hujan lebat. mencurah2 jugak la.
nasib baik sy ada teman utk peluk2 time hujan td.
romantik gtuhh. ;p

meet Barli, my kungfu panda ;p


i think he knows how to hypnotize me.
usap2 dea, sy yg tertdo.
sadis betuls.
kucing2 yang lain mungkin tdo di bilik lain, tp
barli mmg suka tdo di bilik sy. even if i'm not in my room.
dea buat mcm bilik dea sendiri.
n ya, haruslah atas katil dan berbantal.
one more, he loves when i turn on the air cond.
bapak ah. kucing je pun. huks.


bile time hujan je sure akan lapar kan?
sy td makan nasi 3 kali kot hari ni.
buncit mmg tak hengat lah. tp apa2 aja.
perut kenyang, suka hati. ;p
lagipun dah lama tak makan masakan rumah :)

2 desserts which i'm currently in to :

puding roti with ice cream. topped with hersheys chocolate syrup
n fresh strawberry. aumm.





apam telur dinasour/dot dot/ polka dot.
huhu. byk betul nama.
tp buat apam ni seronok sbb main2 ngn colour.
u guys should try it!
senang, mudah n simple :)

ok then.. mata dah layu.
huahhh.
tido dulu ye.
goodnight people ;)

15 comments:

  1. kucing special la ni..cz dapat tido dengan tuan die yang cun hehehee

    ReplyDelete
  2. kungfu panda awak choomellll. my cats pon sama je, memang camtu. suka tido atas katil n berbantal, also suka kalau air-cond bukak =,=

    ReplyDelete
  3. tgok pun dapat byang seronok nye pelokk2 kucing tu..besar lak tu..haha

    ReplyDelete
  4. huhu.. kucing mmg cemtuh kan. suke orang pampered kan mereka. over pun ade gak kucing2 zaman skarang neh. tak pepasal emosi. ahah.

    barli ni gemook actually. doctor ckp dea obes, n perlu diet. berat pun dah nak dekat 7kg. (-_-)

    ReplyDelete
  5. Kucing mcm nak branak je hu3...cute

    ReplyDelete
  6. waktu tengok pic first tu ingatkan bantal apela yg berbulu tu(gambar x abes loading lagi) sekali tengok,kucing ropenye

    ala,nanti time fatin nak gi joging ajak la kucing tu join skali

    apam dinasour sgt chomell... nak resipi buleh??

    ReplyDelete
  7. comel apam tuh...nk resepi lah x fatin??nk try wat gak...

    ReplyDelete
  8. setakat panda tuh best jugak peluk2 time hujan.Kalau teddy bear mcm aku yang bleh buat blog...fatin ado?muhahahaha

    ReplyDelete
  9. fatin camne nak wat apam polka dot ni ae

    ReplyDelete
  10. hahaha. sis.. my miow pon mcm tu.. kalo air cond x bkk.. die mengiau pndg air cond. haih.

    ReplyDelete