Saturday, June 18, 2011

zaman jahiliyah.

assalamualaikum :)

hye awak2 sumeee! actually tgh demam skang. jadinye bercadang
utk taknak ckp dengan sape2. sbb tekak kering sgt.
makanya, sy menulis entry ni ;p

i bet most of us dulu2 ade friendster kan?
sy dulu tersangatlah tamak. siap ade 2 account.
konon hebat sbb byk account. padahal in the end tak kenal sangat.
nasib baik sekarang dah bertukar dgn facebook dan it's better.
btw, kalau tengok gambar2 dulu time kat frenster..
alahai.. kelakar!
sgt naifff n budak2. huahh.

silelah lihat gambar2 semasa zaman mude remaja iniii. ahah. :

wif abg wann :)


ni kat gannu. sumpah lawa!
masa di tote museum, uk.

terasa sgt cool bile pakai spek itam walaupun
tok kat blakang da pandang pelik. huhu.

test2 baju raya. trus wat profile pic. mmg ta surprise
betul baju raya thn tu. sobs.

tipikal.

sy pun tak tahu motif gambar ni. uhh.

ini punn.


lulus ape? no idea. haha ;p

it's funny kan bile tengok2 balik gambar2 zaman kegemilangan
frenster dulu. sy start buat acc frenster time form 2.
rase macam.. huahh. byk nye dapat kenal org!
n dari situ gak la sy dpt kawan2 baru yg baik sampai sekarang.
i'm glad :')

how's yours?

till then,
take care people!

28 comments:

  1. fatin ! get well soon ~

    kalau sihat and rajin come and join giveaway newbie blogshop anis yah~ TQ

    http://amethyst89saphire.blogspot.com/2011/06/giveaway-anisumbrella-boutique.html

    ReplyDelete
  2. kite buat masa tahun 2004..n pic2 pun lebih kurang cam gitulah..
    tapi baru last week delete account tu..dah lama gila tak masuk coz asyik fb je..tapi tidaklah boleh melupakan frenster coz kat situ juga bermula kisah-kisah yg indah..pewittt...heeee ;)

    ReplyDelete
  3. Masa tu siapa ada friendster = Cool! So terus sign up hehehe =)

    ReplyDelete
  4. haha dulu2 mmg macam hape
    je.baru nak membesar kan. bila tgk gamba lama2
    rasa mc " omaigoddddd...ni aku ke.aku ke"

    hahah sengal.

    ReplyDelete
  5. lorrr,demam ye sis.lisa pon baru sambuh dr dmam ni haa..huhuh..bile skt tekak,mmg nk ckp pun tk blh.nk mkn pon tk slera kan kan kan....

    lisa dulu join fster mase dh hbs spm.mula2 dulu tk brani nk letak gbr sndiri.hihihih..my first profile foto was gbr alicia keys.ehehehe..

    ReplyDelete
  6. Suhana.. su pun demam gak.. hehe.. hari tu pun su cek fs su.. klakar sgt tgk gambar lama2.. tp fb dah ada skrg.. semua men fb je kan.. tp fb skrg bahaya sikit laa.. ramai fake plak.. =)

    ReplyDelete
  7. dapat buat friendster 1st time waktu tahun pertama kat universiti. lambatnye..buta IT. serius!

    ReplyDelete
  8. yeap. buat akaun FS masa kat u. masa tu umur 20 kot. eh FS start muncul bila eh? asal rasa macam ketinggalan je. kamu buat masa Form 2?

    Seputih Hati Ayah

    ReplyDelete
  9. kenal fatin ms kat frenster, tapi ms tu x brani tegur! hahaha. ika buat acc fs lpas habis skola. lambat -___-''

    ReplyDelete
  10. dulu pernah ade.kwn buatkan.tp xreti naw gne...

    ReplyDelete
  11. if i am not mistaken, haram utk kita org Islam mengaku diri jahiliah spt entry anda: zaman jahiliah.sbb nyer, da lupe.=) just concern, sory if x suke.

    ReplyDelete
  12. myspace pon, lg jahiliyyah. kahkahkah! :D

    ReplyDelete
  13. awat macam pernah tengok gambar phatyn tu eh?

    ReplyDelete
  14. dah lama kot tak buka FR ,haha

    ReplyDelete
  15. oldskool ;p but still cute :) get well soon fatin :)

    ReplyDelete
  16. oh ye, zaman friendster dlu ye?
    sentiasa manis ye:)

    ReplyDelete
  17. kita suha kak phatyn mse zaman myspace ;)

    ReplyDelete
  18. sy lyn tagged n myspace dlu2... kehkeh.. klako la zmn2 dlu kn2...

    ReplyDelete
  19. haha..same..lawak gler tgk gmbr time gmilang friendter dulu!!muahaha..

    ReplyDelete
  20. dolu dolu sape ade frenster,kool gile.
    skang sape gune frenster lagi mcm whaaaatt..???

    ReplyDelete
  21. kalau tertengok balik gegambo lama mmg sumpah rasa nak nyuruk....then terpikir..nape la aku ble tergamak pose macam tu....huhu

    ReplyDelete
  22. kalau boleh kembali pada zaman dulu kan best

    ReplyDelete
  23. hehe.. zaman frenster adelah zaman innocent bg sy. niat dihati sgt murni nak tambah kawan baru. tak tahu org lain sebenenarnya ade je yg main add ramai2 supaya kwn dea ada ramai, nampak lebih cool. uhuk. tp kelakar kan bile tgk2 balik gambar kite dulu2. rasa paling cool dah. ahah ;p

    ReplyDelete