Thursday, June 23, 2011

last day in shah alam.

assalamualaikum :)

currently bilik sgt bersepah.


sbb tgh kemas barang. next sem sy dah berpindah ke uitm puncak alam.
so, goodbye shah alam. hello puncak alam!
banyak sangat kenangan di shah alam ni walaupun hanya setahun di sini.
semuanya manis2 :')
eventhough berat hati nak tinggalkan shah alam, i have to move on lah kan.
siapa2 yg tinggal di puncak alam lepas ni boleh la kite ketemu ya.
nak sgt jumpe kawan2 baru kat sane. tehee :)

btw, Dara.com edisi Julai sudah di pasaran.
jom2 beliii ;)




*suke betul promote gambar sendiri. ;p


ok lah awak.
nak sambung kemas barang.
penat (-_-).
tapi tak sabar nak balik kuantan mlm ni jugak. hehe.
till then, take care people :)

36 comments:

  1. hati-hati fatin :)
    take care too :)

    ReplyDelete
  2. kak fatin! kite jumpe kat sane. pija pun kene pindah sane. budak IB jugak. wooo. rindu shah alam :(

    ReplyDelete
  3. hv nice day then. tc sweety.
    comel gmbr!

    ReplyDelete
  4. cik myrha : thank you, u too, take care :)

    khansyaa' : huu.. thank you :)

    hafizah : oh yea? okay! jumpe di puncak nanti! wink. tp tuh la.. rindu n sedih na tinggal shah alam. uh.

    rtp farra arisha : thank u :)) take care then.

    ReplyDelete
  5. goodluck fatin!i live in puncak alam..hope can meet u..=)

    ReplyDelete
  6. oh, sama lah kita. benci nya nak angkut barang sume T_T

    ReplyDelete
  7. wahhh , cntiknye gmbr dlm majalah . heheh

    ReplyDelete
  8. sme goes to me amik ms 3 hr 3 mlm nak kmas brg...kesian ngan diri sendiri

    ReplyDelete
  9. take care fatin...n hati2 bila drive ye^^

    ReplyDelete
  10. cantiknye kaler laptop fatin! huu. jeles la..

    a'ah..wajah fatin dimana-mana. ngee hee

    ReplyDelete
  11. hehe.. dah beli majalah tu. lawo ah kamoo! :)

    ReplyDelete
  12. take care n have a safe journey fatin~;)

    ReplyDelete
  13. sape2 yg nk dtg puncak alam..welcome2..jgn risau puncak alam cntik :D great place to stay.

    ReplyDelete
  14. laptop awak kaler pink semua! mesti vaio kan. kite dell pink je :((

    ReplyDelete
  15. cantik itu satu anugerah Allah...tapi sejauh mana kita bersykur atas anugerah-Nya....

    ReplyDelete
  16. ala , tak beli lg la majalahnye !

    ReplyDelete
  17. bye2...xsempat nak jmpe lg kt shah alm.hehehe....

    ReplyDelete
  18. salam singgah.
    tak sabar nak tggu gadis cantik untuk jadi penyeri uitm puncak alam.:)

    ReplyDelete
  19. As- salam...selalu bace blog ni tp x tinggal comment:)
    harini nak tinggal comment..fatin nampak makin kurus la...!

    ReplyDelete
  20. dah beli..mmg cntiklahhhhhhhh.!..btw..klu ada rezeki..kita jmpe di puncak alam..my sis bljr sna..ehe

    ReplyDelete
  21. SAYA STAY PUNCAK ALAM!!!
    hehehehe!
    saya duduk fasa 3 :)

    ReplyDelete
  22. fatin..suka sgt baca DARA..tp magazine tuh cpt hbs lar..kena p beli cpt2..huhu

    ReplyDelete
  23. huh pindah p.alam?
    leh la kita jumpa nanti ;)

    ReplyDelete
  24. Ade x rumah sewa kat Puncak Alam? My friend nak sewa sama ar....(girl) TQ

    ReplyDelete
  25. fatin,
    see u at puncak :)
    welcome~ welcome!

    ReplyDelete
  26. selamat dtg ke puncak alam,jemput masuk ke group uitm puncak alam blogger di fb..

    ReplyDelete
  27. nnt kat fakulti mane?saya pom kat puncak alam...jmpe nnt=)

    ReplyDelete
  28. selamat dtg ke kota keriangan...hehe..
    rajin2 la lepak mcD nnt yek...xpon econsave... :D

    ReplyDelete
  29. dah beli dah majalah dara nie. nak tnya lyaludra inner neck mmg ade butang ke kat tepi tu?

    ReplyDelete
  30. rumah kat puncak alam.
    rajen rajen datanglah.
    hee~
    :D

    ReplyDelete
  31. fatin tinggal kt kolej ke kt shah alm tu?

    kolej mne?

    ReplyDelete
  32. saya kat Puncak Alam fakulti farmasi. lepas ni boleh terjumpa Fatin. hihi.

    ReplyDelete
  33. i stay puncak alam,kalau nampak,slumber la tegur2 ye,hahaaa

    ReplyDelete