Tuesday, August 23, 2011

AnnasEaskey so called promotion.

Assalamualaikum :)



do u know who is AnnasEaskey?



like seriously lah kan kalau korang tak kenal dea. he's one of
the most talented photographer in Malaysia.
artis2, model2, chef, arkitek, sume akan hire dea kalau na buat shoot utk portfolio.
oh did i tell u he's the official photographer for memey n norman upcomin wedding?
yes he is!
kalau nak sebut nama retis yg dh pnah shoot ngn dea, tak larat la pulak na list kan.
yg latest i guess diana danielle n tasha shila. nak tgk gambar mereka,
boleh terus ke blog annas di sini :)

ok sebenanya tujuan sy tulis entry kali ni adalah na
inform pada kalian sume.. annas ade buat promotion!
beauty shoot usually cost rm1200 will cut its price to rm450!
ini include makeup tahuu.

ni ambil dari blog annas :


nama pun beauty and portrait shoot, of course annas akan lebih fokuskan pada
bahagian muka, seksaited dah ni, untuk promo ni korang akan dapat 5 fully retouched photos+free makeup by Annas Easkey+1 session photoshoot (indoor)+CD (termasuk yang edited and yang tak edit)

antara soalan2 yang korang mungkin nak tanya annas, annas dah pun bg jawapan.
some of the ques :


1.bila annas nak shoot untuk promo ni?
jawapan: nama pun december dik, mestilah annas buat on december, tarikh? akan dinyatakan selepas confirm booking!


2. annas ada sediakan baju tak untuk shoot ni?
jawapan: ishhhh! peliklah soalan awak, saya ni photographer, bukan kedai pengantin! hahahahaha! tak dik, saya tak sediakan baju, cuma makeup and shoot je


3. boleh tak saya bawak bf, gf, nenek, atuk and keluarga masa photoshoot?
jawapan: NO, tak boleh, why? memang tak boleh...xde nak why why lagi.fullstop

so semuanya dah terang lagi bersuluh kan? apa tunggu lagi awak-awak semua? lepas ni jangan dok tanya or email annas mengenai soklan yang sepatutnya korang dah tau jawapan ok? kejap! lelaki ke perempuan ke ape ke, semua boleh join
25 orang yang terawal je yang annnas terima email die, yang lain? sayonara la awak ye, sapa suruh lambat! pap pap oley la jawapannya! muahahahaha!

email saya untuk booking sahaja, I dun wanna explain to you people again and again ok? baca je entry ni, paham? kalo tak paham lagi korang dah boleh buat lompat bintang and jerit pap pap oley! korang perlu bayar RM150 untuk booking. balance bayar lepas photoshoot!
email saya kat farick_annas@yahoo.com (untuk booking sahaja)
facebook page: AnnasEaskey Photography
twitter: @AnnasEaskey

. . . . . . . . . . . . .


so korang? apa lagi, here's the time for u!
based on my experience working lots of time with annas,
outcome yg dea bg sgt tak terduga.
n kalau takut tak pandai pose.. mmg u have to shoot with him.
dari sekeras2 kayu pun akan nampak curlasss bila shoot ngn dea.
i guess it's because he has the sense of high fashion n arts n photography.
mixed it up, n walla! gambar hebat sampai rasa nak gantung kat dinding ruang tamu rumah :')

come on people, promotion ni hanya perlukan lagi 5 org.
make sure u're one of them ya !

:)

14 comments:

  1. OMG!!!!! tersenyummmm..pandai bebeno adik abg ni.....love you adik!

    ReplyDelete
  2. fatin, as a friend, i trust you on this. annas, saya dah inbox and hope i will be among the lucky 5 :) insyaallah :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh bestnyeeeeeee...mcm mn ek..kite mmg x reti pon nk pose2 ni..sekeras2 kayu, keras lg kite..haha..malu pun ye jgk..heee ;p

    ReplyDelete
  4. rendahnya rasa diri bile nak join promotion ni ;(

    ReplyDelete
  5. ros pown suke tgok hasil Annas ni~:) memang hebat!:)

    ReplyDelete
  6. haha.kak fatin tolong jdik promoter :DD

    ReplyDelete
  7. kenapa x bole bwk oleh tak saya bawak bf, gf, nenek, atuk and keluarga masa photoshoot?

    ReplyDelete
  8. WAH !! BEST NYE !! untung dapat jadi kretif macam annas kan ?

    jeles jeles dush dush ~

    ReplyDelete