Friday, August 5, 2011

giveaway winner! :D

Assalamualaikum :)

sy rasa sgt bersalah sbb dah terlalu lama buat giveaway ni,
tapi baru hari ni nak umumkan pemenang.
sbb utamanya, sy tak sangka ramai betul yang
join giveaway ni.. around 400++!
thank you girls!
meriah betul sy tgk entry itu. i love it :)

ok lah, tanpa membuang masa..
pemenang bertuah akan memenangi...



maskara itu ye.
bukan model itu ok.
ahah.

mm. korang tahu tak betapa penat, lelah, letih, asma, semput nye sy
nak mencari pemenang ini? ;p


sy gunakan cara manual.
iye, print semua nama2 korang dan gunting dan cari pemenang bertuah!

sambil membaca kalimah Bismillah,
tgn sy dok mencari2 orang bertuah itu..


n pemenangnya adalah...












Hafizah Alias~!!!
congrats on winning this giveaway!
sila emailkan sy nama penuh, alamat dan no hp anda ke :
phatynsuehannah@yahoo.co.uk
wahhh. raya ni boleh pakai mascara Revlon lah nampak gayanye!
jangan pakai time tarawikh dah la ye. (-_-)
hehe.

congrats to Hafizah,
n to others, boleh cuba lagi lain kali.
doa2 kanlah sy baik hati n buat lagi contest2 sebegini.
wink :)


malam kalian.
mimpi indah :)

26 comments:

  1. ok.doakan kak fatin baik hati buat contest lagee. hihi.

    ReplyDelete
  2. waa!! nak jugak.hehehe.. nnti buat lagi tau fatin! ;)

    ReplyDelete
  3. thniah pde yg mng :) ehee..
    sis nnti bt cntest lgi k :)

    ReplyDelete
  4. huaaa tak bertuah, sedih. haha xde lah. tahniah pemenang! btw, rajinnya lahai fatin print out & gunting smua tuuuu! kagum. :D

    ReplyDelete
  5. COngrats buat si pemenang..

    Btw, rajin giler kak fatin gunting satu-satu..fuhh *KAGUM* :)

    ReplyDelete
  6. salam.
    kak fatin suhana :)
    serious ke ni fiza yg dpt?
    alhamdulillah.
    YA ALLAH, teruja sgt ni. tak sangke.
    aaaaa..taktau nk ckp pe dah.
    thankss sis. thanksssss. thank you so much!

    ReplyDelete
  7. hehe, tahniah fiza :) kak fatin. nanti buat GA lg. hee

    ReplyDelete
  8. kurang bertuah la ni. nt beli kat kedai jer la. heee... congrats cik fiza!

    ReplyDelete
  9. tade rezeki nk menang T_T tapela, yg penting da mencuba. lenkali wat lg ek ^^

    ReplyDelete
  10. thniah kpd pemenang!!... nnti, wat la lagi, k.. hehe

    ReplyDelete
  11. alaa, takde rezeki nak menang
    anyway, congrats to Hafizah :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kat fiza yg menang tu..:)
    xpe, bukan rezeki saya..
    any, hope fatin kekalkan hub dgn kwn2 bloggers ye..:)

    ReplyDelete
  13. sya plak yg nebes tgk nm sama..haha

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.
    terima kasih semua ye!
    rezeki masing2..hee :)
    doa2 nnty kak fatin buat contest sebegini lagi.

    ;)

    selamat berpuasa kwn2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..ni adik pah asyran ni..huhu

      Delete
  15. thniah fza...kak ftin wat bnyk2 tau t..hee

    ReplyDelete
  16. ala sy xbetuah lak...hihihi...xpe r....tahniah fiza

    ReplyDelete
  17. waaa.. x bernasib baik.. x pe cuba lagi. heee

    ReplyDelete