Tuesday, August 23, 2011

searching.

Assalamualaikum :)

awak. nak tanya pendapat ni.
blog sy ni overall nampak gi mana ya?
mm. bukan content blog yg sy tulis,
tapi layout.
is it too simple?

kadang2 sy tengok blog orang lain rasa rendah diri pulak.
ada kelip2. ada star2 yg boleh gerak2.
ada header muka seniri. canggih2 sumenye.

tp sy segan kalau buat macam tu.
don't ask me why.
sy rasa layout skarang ni betul2 diri sy.
pastel. simple. tak serabut sgt.
tapi.
i want to do something, nak ubah.
but i just don't know what to change.
tssk.
faham tak teruja blogwalking kat blog2 korang yg super duper
cantik n bile kembali ke blog sy, hampa nya.
sgt tak menarik.
mcm tu la perasaan sekarang.
*kes jeles ngn blog korang yg canggih bagai. wuu.

sy seorang yg susah nak tukar apa2.
bila dah stick with that particular thing, mmg setia sampai kehujung nyawa.
ok lah fine, hiperbola.
but, u got the point lah kan.

currently searching for the right layout that suits me.
hmm. where n which layout could it be?


baju searching layout taknak hebat lagi kan. ;p
thanks to wanpa couture :)

malam kalian.
malam ni malam ke 23 ramadhan.
kalau masih terjaga, jom kita beribadah :)


40 comments:

  1. ok je yang sekarang..
    tp klu tukar layout yg lagi ceria, mesti lagi cantik...

    Entry Terkini:
    Budak-budak yang pernah duduk di asrama mesti tahu benda ni...

    ReplyDelete
  2. HIHI CANTEKKK ;)

    CAMNI PON ORG DAH SUKA MASUK APE ^^

    ReplyDelete
  3. Blog mengambarkan diri kita sendiri..
    Blog Fatin simple seperti life Fatin..

    :)

    ReplyDelete
  4. sis.. kalau dah selesa layout ni itu lebih bagus.. :)

    ReplyDelete
  5. syg! follow my new blog bittersweetbyme.blogspot.com
    hehe..

    ReplyDelete
  6. xpayah la nak tukar..klu nak beratkan blog ngan benda alah kelip2,banner gerak segala bagai tu bek xpayah..klu ringan blog kan mudah je orang nak dtg komen,,hehehee

    ReplyDelete
  7. same wit me fatin,klu da selesa dgn sesuatu tu,mmg xnk ubah da..

    ReplyDelete
  8. simple is better dear... :) lgi senang lawat blog yg simple2 camni..dri blog yg pnuh serabut sgala widget tu...

    :)

    ReplyDelete
  9. okey je ;) tapi tambahlah shoutbox.
    it's more better^^

    ReplyDelete
  10. saya prefer simple macam nie je. . boleh je nak tukar layout tapi keep it simple macam nie. . :D

    ReplyDelete
  11. simple tu laa bagus . tak laa srabut :)

    ReplyDelete
  12. pada sy kan fatin, da ok da cmni..tak berserabut..tak lambat loading..ok lah pndek katanya..cuma ape kate u buang word vertification kt bhgian komen ni..msti lg best ^^

    ReplyDelete
  13. Ain punya layout lagi simple kot...huhu. But Ain suka layout Fatin, simple but sejuk mata memandang! :) Tapi kalau ada layout lain yang menarik perhatian Fatin, tak salah tukar! :)

    ReplyDelete
  14. layout lagi simple lg okay kak.. ;) asal content tu bestttt... ;) and superb photos! ;p

    ReplyDelete
  15. okei dah ni..cuma eyka rase tukar header je bagi menarik lagi...profesional skit for the model mcm u:)

    ReplyDelete
  16. layout akak ni simple,just nice hehe.btul gak kdg2 jeles tgk org punye blog comel2,tp tulah.hehe blog itu menggabarkan diri kite kan.hee

    ReplyDelete
  17. be yurself gurl...nice,sweet n simple~
    transformasi jd org lain tk best la dalam life..
    but thats somthing good we take as a good lessons =)

    ReplyDelete
  18. for me, simple is better, x serabut mata, senang nak view & baca..
    whatever layout u may choose, be it represents u..

    ReplyDelete
  19. aku rasa okey je, tp taknak nanti kalo ko tukar2 pastu berat nak loading blog ko.

    ReplyDelete
  20. yup. setuju dgn komen siti suhaila, blog menggambarkan diri kita. kadang-kadang pergi blog camni lg best sbb tak serabut dan fokus pd entri je

    ReplyDelete
  21. ok je fatin..klau penuh2 ke nt serabut n blog jd berat...blog smple cm ni pn ramai dtg..no worries..:-)

    ReplyDelete
  22. ce tukar yg suka,,nanti kitaorg komen =]

    ReplyDelete
  23. salam Fatin!,

    rasenye biar simple yg mcm current ni
    cume tukar color yg ceria je kot
    klu letak mcm2 nti heavy la
    so far msok blog fatin yg paling pantas! hee...

    ReplyDelete
  24. rasanye okey jela..tak berat nk loading. simple and sweet..=)

    ReplyDelete
  25. dida suka datang blog ni
    tak serabut..
    tenang.. cool..

    tp sekali sekala berubah angin tak salah..

    ReplyDelete
  26. nie dh cukup ok dh fatin..simple jer..its normal thing lar lau kite jeles tgk kecantikkan orang lain..pe yg penting jz be what u want to be..chill :)

    ReplyDelete
  27. cantik je blog fatin.
    nak share kat sini byk layout cantik2 - http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds.html

    ReplyDelete
  28. x kesah le akak...aslkn org baca ape yg akak tulis....jgn mnilai buku dr muka dpnnye...^_^
    blog yg cntk2 2 dorg pnye advantage...be ur self...akak mmg cntk!!

    ReplyDelete
  29. I think 1st time i dtg blog u, i tak heran dgn payout or template.

    I minat dgn penulisan, n cerita u saje!..

    So rasanya, u xperlu ade rendah diri dgn rupaparas belog u! ;))

    ReplyDelete
  30. hai fatin..takpaa layout simplee coz fatin da sgt cantik..ieqah singgah baca entri fatin n tgok pic fatin..layout tak jadi masalah laa

    ReplyDelete
  31. dear...
    kalau suka simple macam belog sy, sy bermurah ati nak wat kan :)

    ReplyDelete
  32. kelip2 mmg cntk...tp berserabut kalo da byk sgt...pas2, ssh kn pbaca (kalo guna internt yg slow)...msti lma nk kna 'tgu' blog 2...skrg ni ok...cntk...simple...sng bca..tp...u kna pandai main wana...kalo nk nmpk mnarik...cadangn sj...anyway, ramai pminat yg follow blog u...sbb dri u ...dri u yg simple...n_n

    ReplyDelete
  33. ok je mcm ni... simple, sukaa! :D

    ReplyDelete
  34. akak blog akak simple pastu sy nk cdangkn agr akak ubah tlisn coz sy pening nk baca :p

    ReplyDelete
  35. er bagi saya, agak pudar dan nampak sedih.. sori.

    kalau boleh part yg kaler maroon to tuka kaler cerah sikit, baru nampak ceria. yang bunge2 tu ok je :)

    ReplyDelete