Sunday, August 28, 2011

seharian.

Assalamualaikum :)

semalam adalah antara hari2 yang padat sebelum raya.
pagi2 sy dan ummi ke masjid kesayangan di indera mahkota 5
untuk sesi majlis khatam tadarus Al-Quran.
alhamdulillah.. we made it :)


eventhough yg lain adalah aunty2, i don't mind.
seronok sebenarnya tadarus ni :)
ada jugak hari2 yg sy skip sbb malam tido lewat makanya bgn lewat.
tssk.
tp ummi sgt tegas, lepas tarawikh tadarus ngn ummi. so blh la
catch up balik. alhamdulillah.

petang tu pulak bersiap ke rumah kesayangan, zetty akhtar.
zetty ajak kawan2 kelas masa form 1 datang berbuka.
we're soo close together.
rasa sekejap sgt masa berlalu n we missed those old days so much :')

dari kiri : fifi, nik n fazryn. lauk super sedapppp. sume family zetty masak.
even murtabak pun buat sendiri. serius kagummm!

kalau nak cam mane satu pinggan sy, haruslah yg nasi macam ade takde.
tapi lauk macam bukit. hehe! ;p


kuih sarang semut yg zetty buatt! dah lah tgh mengidam nak makan
kuih ni time raya, skali dea buat n siap ade pink2 colour lagi!
excited yg teramat sampai terus ngapp. bila sedar tinggal 1 je lagi, baru amek gamba. ;p

us :)
sampai rumah dalam kul 11 jugak la since fifi siap bwk
external na amek cite korea dr zetty. sy, tkah n fazreen hanye
angguk2 je sbb kami tak brapa layan cite korea. stakat autumn in my heart je.
pehh. rase cam katak dibawah tempurung pulak. sobs.
oh tp sebenarnya, kami byk bercerita n sampai tak sedar mlm dah lewat.
bila mak masing2 dah call baru la tahu nak balik. ;p
kalau tak call agaknya, mau subuh kang baru balik. huhu.

btw, dikesempatan ini sy mengucapkan slamat hari raya
kepada readers blog iniii :)
kalau selama ni sy pernah terkasar bahasa sehingga ada menyakitkan
atau ada membuat korang tersinggung.. harap2 maafkan sy ye.
balik kampung nanti elok2,
drive tak perlu laju2 walaupun anda mmg pemandu f1.
time2 raya kereta super banyak, makanya perlu super extra careful okay?

take care people!

17 comments:

  1. wahh..cuti ni..asyik jalan2 mkn brbuka ngn kawan2 lama..:)

    ReplyDelete
  2. sy pon ske sgt kuih sarang semut.. hehhe.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI juga untuk Fatin..:)

    ReplyDelete
  3. taun lepas beraya, taun ni bbuka plak.. perghh, msti sdap cikgu arbaayah masak...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. kak fatin dapat merasa nikmat khatam Quran. saya tak sempat la.sob3

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya, fatiiinnn!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. salam, at my place pun aunty2 je yg pegi tadarus ni. alhamdulillah fatin dpt tadarus n khatam thun ni. n selamat hari raye to u too!

    ReplyDelete
  7. slmt hari raya fatin. take care tau !
    -kak yus-

    ReplyDelete
  8. selamat hari raye cik fatin..sedap plak kuih sarng semut tu..

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya too kak fatin..maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  10. bertadarus sgt menyenangkan :) jiwa dan hati pun turut tenang.
    break fast together with friends is so fun :))

    ReplyDelete
  11. tadarus? wahhh alhamdulilah..bestnye..

    ReplyDelete
  12. slm lebaran

    jom laa jln sini n follow me !
    http://hanimansor01.blogspot.com/
    Love to blogwalk at your blog

    ReplyDelete