Tuesday, August 2, 2011

Ramadhan.

Assalamualaikum :)

sebelum terlambat, selamat berpuasa rakan2.
how's yr puasa so far? :)
puasa tahun ni rasa macam nak kumpul sebanyak mana
pahala yang boleh. bila fikir2 balik..
beruntungnye kite ni, dapat menikmati bulan Ramadhan
dan dapat berpuasa di bulan ini.
Allah panjangkan usia kita agar kita boleh sambut kedatangan bulan Ramadhan.
mana tahu kan, kita mungkin tak berjumpa lagi Ramadhan yg selepas ini..
makanya, jom2 kite berlumba2 buat ibadat.
tak kira lah kita ni sebelum ni byk mengumpat ke,
suke pukul orang ke, suke minum ke..
whatever.
bulan ni kita perbaiki semua tu.
semuanya datang dari hati dan keizinan-Nya.

something for you guys.
sy mmg sentiasa mengalir airmata bile dengar ni.
sayu. takut. sedih. sebak.

(sile turn off dulu music background. kat belah kanan sidebar, bwh sekali.
time kasihh)



kumpul traffic/nuffnag boleh,
inikan pula pahala di bulan Ramadhan.
30 hari je period nye, rugi oh kalau tak take part.
jommm same2 menjadi lebih baik!
:)

21 comments:

  1. salam ramadhan & selamat berpuasa juga..:)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa kak fatin... :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa kak fatin ..:)

    ReplyDelete
  4. bila dgr rasa diri ni jahil sgt..sbb rasa pahala mcm sikit je..

    ReplyDelete
  5. happy fasting..May Allah bless us all, and award us with the benefit of Lailatul Qadar. InshaALLAH..

    ReplyDelete
  6. insyaAllah, happy fasting day fatin..:)

    ReplyDelete
  7. jadikan ramandahn ini yang terbaik dalam hidup

    ReplyDelete
  8. terbaik!:) selamat berpuase fatin~:)

    ReplyDelete
  9. thanks awak2 sumeee.. selamat berpuasa juge :)

    ReplyDelete
  10. slmt berpuasa..
    nad follow sini...
    member suggest blog kamu.. ^^

    ReplyDelete