Sunday, August 7, 2011

let's go shopping! (part 3)

Assalamualaikum :)

wee. bertemu lagi kite di dalam segmen let's go shopping!
seperti yang kite tahu, dalam segmen ini sy akan
recommend kan kat awak2 semua, produk2 yang terbaik n superbs gituu :)
of course la, sbb sy sendiri mencubanya.
kalau tak, sy takkan suh korang try. ye dak? aha.


for shawlsss

utk produk pertama, it's an online boutique for shawlsss loverrrr!
sy seyes suka shawls kat sini.
for your information, kain2 yg mereka gune ni variety.
n paling sy minat, mereka guna kain sari.
oh my.. lembut. sedap pakai. tak jarang. cantik!
ok satu lagi nak tambah..
murah juge!



sy suke la merah ni. kalau pakai ngn baju kurung time raya
sure menyerlah. hee.


my fave of all time, paisley!
haritu sy ada pakai kuar jalan2 tau, n siap ada org tegur.
ckp lawa shawl n siap na sentuh shawl ni haa.
hebat tak hebat.
ohsem kan? :)

rasa sgt teruja bila pakai shawl ni sbb tak byk on9 shop jual
shawl yg material nye susah nak jumpe.
so here it is.
u can find it here, at izzabell.com !

macam mana na lentikkan bulu mata tapi taknak pakai
fake eyelash?

sy ada jawapannya!
i'm using heated lash curler :)

mula2 tu rasa macam nak taknak percaya gak la.
tapi. tapi.
lepas pakai.. sy rasa berbeza sgt!



harap maklum gambar tang mata takde edit ke apa ok.
sy hanya pakai mascara skit utk bg nampak betapa lentiknya bulu mata ituu.
suke tahuuu.
bekasnye pulak kaler pink. mak aih, mmg akan bawa kemana2 la heated
lash curler ni. korang kalau raya2 ni, kalau pakai fake eyelash nampak mcm over sgt je kan,
apa kata pakai ni je. nanti org pun kagum dengan kecantikan bulu mata anda.
*sambil belek mata kat cerminn. ;p

nak tahu lebih lanjut n nak order, sile ke siniii!

frankly, these 2 products mmg worth to own.
sy sendiri pun sgt berpuas hati.
anda bile lagi?
aummm.
:)

25 comments:

  1. ahhaaaa... i love pasley shawl pastu ala2 vintage, tpi susah nk cri...

    ReplyDelete
  2. FS xmake up pon ttp cun abisss!!nway shawl2 tu shantek la

    ReplyDelete
  3. wah suke suke shawl2 itu and u sangat cantik juga without mekap....n i pun ada jual shawl sket2...insyaAllah akan di upload jap lagi dalam blog...jemput jenguk blog i ye fatin.....http://azlinamuhammad.blogspot.com..thanks fatin:)

    ReplyDelete
  4. Lawalah...shawls merah tue....hihihi orangnya pun cun....

    Singgah sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. fatin...
    ade jual innerneck lagi x?

    ReplyDelete
  6. A'ah..cntk la shawl tu. mau pi tgk skarang la.

    ReplyDelete
  7. cik LOLA singgah.

    cantik nye shawls tu..
    dan kite pon dah usha belog tu
    mmg muarh giler,,haih terpengaruh ni,
    hehe..salam ramadhan

    ReplyDelete
  8. ehee..besarnye mata kak fatin.
    btw,kite pon suke paisley..cntik sgt2 :)
    slmbt berbuka sis :)

    ReplyDelete
  9. FATIN,NAK BELI SHAWL SEBIJIK MACAM SHAWL MERAH TU.. KAT MANE NAK BELI? PLZ2.... BG LINK LEH? PLZ2. NAK SANGAT2..

    ReplyDelete
  10. hai Fatin!
    corak paisley mmg cantik tapi susah kan nk jumpa?
    mehla jenguk my online blogshop, ada juga shawl paisley tp bkn dari sari, pakai cotton je :)

    http://www.hijabmysuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. cantik la shawl jenis mcm tu! nak tanya sis, heated lash curler tu bole dapat kat guardisn atau watson x? mahal ke? thanks for sharing the tips sis!

    ReplyDelete
  12. ala semue tok gurl . tok laki2 xde kew.. haha..

    ReplyDelete
  13. waaa,cantik la paisley tuuuuuuu ^__^

    ReplyDelete
  14. wah,bergayew2....respek and admiration...=)

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. fs pkai shawl ape2 pn cantik...:)

    ReplyDelete
  16. Sorry for asking, sister, do u pluck ur eyebrows?

    ReplyDelete
  17. shawls tu lawa2 kannn. i've told u! ahah. makanya, silelah beli shawl mcm sy pakai itu. murah. cantik. sedap pakai. :')

    huahh. mane ade cantik. biase2 je tu. tidakkah korang nampak parut demam campak sy di pipi kanan ituuu? huhu.

    heated lash curler tu sy ta pnah jumpe lagi kat watson or guardian. ta sure ade ke tak. why not just beli dari link yg sy bagi ini :)

    it's okay fatima. btw, i didn't pluck my eyebrow :)

    ReplyDelete
  18. No, sister, I 'm about in general :) not only here..sorry, just curious :)

    ReplyDelete
  19. Salam.updated with new Shawl Pasley Suhana :)

    ReplyDelete
  20. paisleys are gorgeous right kan..
    i got mine at a few facebook shops, garden paisley, poppy shawls and poppin' hijab..
    :)

    ReplyDelete