Sunday, August 14, 2011

imperfections is perfect. well, if u're human.

Assalamualaikum.

i just don't understand why some people like to make others feel, annoyed.
giving comments like, "yr looks are very artificial,"
"(kutuk2).. just my sincere opinion",
macam. lah?
tu pun sampai nak marah ke?
kutuk orang. kemudian emosi sendiri.
i'm sorry, but i don't entertain people like you.
rupa tuhan dah jadikan macam tu,
takkan kita nak ubah?
suara dah mmg macam tu, takkan nak buat suara garau?
bdn dah mmg drmstick macam tu,
takkan nak kurung diri dalam bilik sebab sedih tuhan jadikan kita macam tu?

dah la k.
being positive is much better.
i don't wanna be like u, negativer.

goodnight.

*i know this sounds rude. but, sometimes i have to speak for myself. take care people.

28 comments:

  1. setuju ngn fatin, being positive is much better.lantak diorg lahh kan.

    ReplyDelete
  2. betul2.... just be yourself.. making your way.. thts enough..right??

    ReplyDelete
  3. orang cakap pasal kita , sebab dia jelez kot .

    ;D

    ReplyDelete
  4. aah sis, sometime we have to care our heart even people can said "just ignored"

    ReplyDelete
  5. biar jela org mcm tuh... just be ur self... :)

    ReplyDelete
  6. kak fatin da bomb,pedulik je yg lain,be yourself lg bgus kan!

    ReplyDelete
  7. sentiasa ada people yg mcm tu. sometimes rasa nak doa biar org cakap mcm tu balik kat dia. tp x sampai hati. semoga dia sendiri apa yg dia cakap. sabar ye fatin. ;)

    ReplyDelete
  8. marah sunnguh ye..hehe ;p
    slamat bersahur =D

    ReplyDelete
  9. masuk telinga kiri keluar telinga kanan sudah...gheee

    ReplyDelete
  10. Peliknya dengan orang yang suka dengki dengan orang lain. Apakah sangat. T_T

    ReplyDelete
  11. ignore people like that sis. there's so many people adore you. just the way you are. =)

    ReplyDelete
  12. ignore je orang mcm tu. takde faedah pun org jenis tu in your life, right? :)

    ReplyDelete
  13. "your looks are artificial?"!!!!!

    hilang akai apa orang cakap tu..... abaikan mereka yg cemburu itu.... orang yg cakap tu tunjuk tak muka dia?... setara mana ketulenan mukanya... nak tengok sket muka original...

    ReplyDelete
  14. sabar ye fatinnnn~ caiyok3!:) sokong ape yang fatin buat~ ignore orang yang macam gitu..gud luck dik!:)

    ReplyDelete
  15. artificial??? tang mane?
    fatin cantik sgt sampai kene bukak blog fatin tiap2 ari...
    but i guess.. ur attitude much prettier than ur look..
    u look so humble, sweet n graceful...
    i hope all those real in reality... ;)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum sis.
    Well, perhaps, they are jealous. So they find ways to hurt others, they find ways to let people down. Anyway, haters are just a bunch of confused admirers who can't understand why everybody else likes you ;)

    ReplyDelete
  17. yup..life klu depand ngn mulut org xkn jadi pe..so biak pi la depa nk kata pa pon..yg penting kite xkcu org..pape pon all the best to u fatin.. :)

    ReplyDelete
  18. well.. i dunno what act happen..but i think i understand what u feel inside..jgn cepat melenting..mlut org mmg xleh nak tutup..peeps who luv makes others down r so not worth it..so anggp jer kta2 mreka tu sperti angin yang lalu ok?
    ;-)..just be urself.

    ReplyDelete
  19. x per lah fatin..mulut manusia kan..kita x ley nk ttop..sabar yea fatin..b strong k ^^

    ReplyDelete
  20. be strong ye...n_n....ignore what people say....jnji kta b'syukur ngn apa yg ada pd dri kta...ur fans always support u..

    ReplyDelete
  21. remember 1 word fatin..people who hates us so much is becoz we have extraordinary X factor things that reflect what they want...so jealousy is really terrible disease..get well soon la people like that!!

    ReplyDelete
  22. thanks guys. biasalah kan.. dalam hidup ni pasti ada hal2 sebegitu. apa2 pun.. hidup ini terlalu singkat utk kita bersedih sentiasa. so, chill lah :)

    ReplyDelete